tiistai 30. kesäkuuta 2015

Kuulumisia viime viikolta

Viikko (vai peräti reilu?) edellisestä postauksesta ja se viikko on mennyt nopeammin kuin yksikään viikko ehkä koko vuonna. Touhua on riittänyt niin, ettei koneella juuri ole tullut istuttua. En oikein tiedä kirjoittaisinko viimeaikaisista liikunnoista, perheen kanssa vietetystä ajasta, sekotetuista unirytmeistä, kuntoutuskuulumisista, hääjuhlista vai hölkkäkokeiluista, joten kirjoitetaanpa silleen listätyllisesti vähän kaikesta, mitä mennyt viikko sisällään piti:
 • Juhannuksen valvoskelut ja vähäinen uni sekoitti totaalisesti mun yleensä niin jämptin unirytmin ja viime viikolla tulikin nukuttua aamulla pitkään. Torkutettua, torkutettua ja torkutettua. Ja just kun olin palaamassa niin sanotusti ruotuun, oli lauantaina hääjuhla ja lisää valvomista..
 • Lauantaina tosiaan juhlittiin Jarpan veljen ja hänen vaimonsa maaliskuista naimisiinmenoa. Käly otti järjesti oikeastaan täydellisen itte juhlat yli kuudenkymmenen henkilön porukalle. Huhheijaa. Muutama ilta lauantaita edeltävästi meni juhlapaikalla. Ei onnistuisi meikäläiseltä. Iso hatunnosto ja kiitos kivoista juhlista!
 • Mun pikkuveli perheineen oli viime viikolla vierailulla. Korkattiin mm. frisbeegolf -kausi Laajavuoren amatööriradalla. On se hauskaa hommaa se! Ootteko te pelannut kyseistä lajia?
 • Hölkkäsin. Ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen! Ensin 3,5 km siten, että kilometri hölkkää ja 0,5km kävelyä ja seuraavaksi 3,5km kokonaan. Tuntui oudolle, kankealle ja hieman kipeähköllekin. Oli hidasta, todella hidasta, mutta niin ihanaa! Luulen, että pikkuhiljaa tuota jalkaa voisi siihen kuitenkin alkaa totuttamaankin. Sanoihan lääkärikin, että kun kävelylenkkeily sujuu kivuitta, voi kevyttä hölkkää aloitella. Siihen lienet menee aikaa ja pitkään, ennen kuin homma kunnolla onnistuu, mutta hidaskin kehitys on tervetullutta!
 • Fysioterapiasta sain kultaakin kalliimpaa ohjausta. Leikkausalueen suurin ongelma on kireät arpikudokset leikkausalueella. Lisäksi, kun voima alkaa pikkuhiljaa palata, heikkoudet paljastuu. Sellaiset heikkoudet, jotka todennäköisesti on ollut olemassaan jo ennen ja vaikuttaneet kävelyyn ja sitä kautta tuohon jalkaterän kipuun.

Juoksukokeilun jälkeen. Mikä voittajafiilis!


Menneen viikon liikunnat kaikkinensa:

ma: kävely-hölkkä -yhdistelmä 30min. + core 30min.
ti: sali 45min. + hölkkä 25min.
ke: sali 55min.
to: pyöräily 2h15min. + 35min.
pe: pyöräily 1h45min.
la: "street work out" 50min.
su: ---
yht: 8h30min.

Yhdeltä pyörälenkiltä...

Huomenna töihin. Näin rikkonaisten aikojen jälkeen se sittenkin vähän jännittää, vaikka tuttuun paikkaan menenkin.

4 kommenttia:

 1. Jes hienoa! Lyhyitä hölkkäpätkiä vaan, kyllä ne jalat siitä pikku hiljaa alkaa kestämään kunhan vaan maltilla etenet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todella aion pitää malttia nyt. Mihkäpä tässä edes kiire oliskaan, kun ihan järjellä asiaa ajattelee :D.

   Poista
 2. Ooo, oot päässyt hölkkäämään!! <3 Kuinka siistiä! Ja vielä ihan hyvän pätkän (tällä hetkellä mun mittakaavassa kaikki yli kilometrin pätkät on pitkiä)! Siitä se sit lähtee! Tsemppiä töihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan kiva kyllä. Outoahan se oli, eikä yhtään tuntunut normaalille, mutta hiljaa hyvä tulee. Kyllä säkin vielä' pääset, mutta... niin, hiljaa hyvä tulee :). Kiitti!

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3