torstai 25. syyskuuta 2014

Nenäkannu kehiin!


Niimpä se on taas hetkeksi palattu takaisin lähihoitajan työhön (josta saan muuten hitusen parempaa palkkaa, kuin kesätyöstäni saikkarina, oi tätä hoitoalan uranostetta!). Kuusi viikkoa on nyt normia työelämää edessä, joista puolet saikkarina. Jokin väliaikaisuuden tuntu tässä kaikessa on.

Niin. Olikos se silleen, että kunnon työntekijät sairastaa lomalla? Entäpä nyt kun kolmannen työpäivän aamuna heräsin kaktus kurkussa? Olin jotenkin onnistunut potkimaan peiton lattialle asti ja heräsin aika kylmissäni ja ajattelin mokoman johtuvan vain siitä. No tuo kaktus on päivän mittaan vaan kasvanut ja nuha on tehnyt tuloaan. Äääh. Jos sais yhden flunssan ohittaa muutaman kerran elämässään, niin tää olis varmaan se. Oon niin täynnä intoa urheiluista, pitkästä pitkästä aikaa. Haluaisin myös tän ajan olla ihan normaalisti ja normaalivoimissa töissä, pitkästä pitkästä aikaa.

Optimistisena ihmisenä elättelen kuitenkin toivoa, että yliannostus c-vitamiinia, hunajaa, valkosipulia, (pahoittelut kanssaeläjille!) ja auringonhattu-uutetta auttaa saamaan tilanteen normaali tasapainoon. Illan jumpat on kuitenkin vaihtunut lepuutteluun, samaten kuin huomisaamun uimahalli.


P.S. Nenäkannu kehiin kanssa. Elikkä sarvikuono. Ootteko kokeillut? Ihan superhyvä juttu ja länsimaalaistenkin lääkäreiden suosittelema. Tiesittekö, että tietous nenähuuhtelusta on joogan myötä tullut tänne länsimaihin Intiasta. Siellä kait huuhdellaan nenä siinä missä pestään hampaat.

2 kommenttia:

  1. Kyllä mulla ainakin nenäkannusta apua, kuin myös valkosipulin ja c-vitamiinin yliannostuksesta :) kiitti muuten loistavasta blogistasi, olen tätä noin vuoden lueskellut kun aloitin taas juoksuharrastukseni! Paljon on meillä yhteistä taustoista lähtien, olenpa sun kanssa myös juossut samassa kilpailussatänä kesänä. Ja samoilla huudeilla pyöritään ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, kiva kuulla, että oot tykännyt lukea! Meillä on hyvät hyvät huudit täällä :). Juoksuharrastus on ihan parasta!

      Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3