maanantai 5. toukokuuta 2014

Terveisiä nenäliinavuoren keskeltä..

Hei. Ensinnäkin, kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille! Vaikka tässä blogissa ei ole maatajärisyttävää verkkoliikennettä eikä satoja jakoja ympäri somea, niin teidän arvokkaat kommentit järisyttävät kyllä lämpöisesti mun mieltä! Paljon paljon enemmän kuin mikään muu täällä sosiaalisessa mediassa voisi. Kiitos.

Hyvinalkanut viime viikko päättyi vähän vähemmän hyvin. Vapusta alkaen olen flunssaillut ja nyt on käytännössä ensimmäinen päivä, kun nousen vatupassiasennosta ylös tähän koneelle. Enää tätä ei kiintiöflunssaksi voi kutsua, sillä edellisestä flunssasta on aikaa vajaa kuukausi. "Syökö se nyt riittävästi? Onko se juonut? Ettei sillä nyt ole jotain stressiä, kun se on taas noin kipeenä?" , oli anoppi kuulemma kysellyt. Ihanaa, kun ympärillä on välittäviä ihmisiä. Toivon, että tämä tästä nyt alkaisi taas helpottamaan. Tänään olisi nimittäin ollut eka päivä mun uudessa harkassa ja on ihan supernoloa olla soittamassa ja kertomassa flunssapoissaolosta ennen kuin on edes kättäpäivää sanottu. Ääh.

Vanha kuva, tunnelma sama!

Viime päivät olen siis ollut totally aivottomassa tilassa. Nukkunut. Sängyssä. Sohvalla. Ja taas sängyssä. Ollut puolihereillä, kanavasurffannut. Avaa, Liviä, Jimiä, Yleä. Kolmosta, nelosta, vitosta, mitä näitä nyt on. Oon katsonut, välillä lähinnä kuunnellut, kun koko Suomi leipoo. Välillä koko Ruotsi. Viisi tähteä on milloin illallisella ja milloin talkoissa. Uuteen uskoon on laitettu kotia, puutarhaa, ruokavaliota, liikuntatottumuksia ja pukeutumista. Mitä kaikkea tuo televisio voikaan ihmisille suoltaa? Hassua, kun sitä niin vähän normaalisti tulee katsottua.

Jotenkin on sellainen fiilis, että vastustuskyky ei ole mikään maailmankattava just nyt. Kaksi flunssaa kuukauden sisään ja kumpikin tosi rajuna. Täytyy palailla normaaliarkeen hissuksiin, että välttyy jälkitaudeilta. Nuutunella olemuksellani alkaa kyllä olla melko ikävä normaaliolotilaa. Sellaista reipasta ja vähän vähemmän rikkonaista ihan kaikenkaikkiaan. Mutta kyllä se sieltä tulee. Aikanaan.

4 kommenttia:

 1. Voi voi, kylläpäs teikäläistä nyt koitellaan. :( Onhan kaikki konstit jo käytössä? Jos tukossa olet, niin kokeille inkiväärijuomaa ja mausteista ruokaa. Muuten sitten vitamiineja ja unta palloon. Voipi olla että nämä on sulla jo köytössä. Jospa nyt sairastat sitten loppuvuoden edestäki, näin toivomme! Tsemppejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inkiväärijuoma olikin ehkä ainoo, mitä ei tullut käytettyä. Joo, mä toivon kans, että loppuvuos sujuis vähän paremmissa merkeissä kaikennäkösen vastuksen suhteen. Säkään et tarttisi enään sellaisia :). Kiitti tsempeistä!

   Poista
 2. Paranemista!

  Tuntuu olevan liikenteessä kunnon flunssaa :( Ihmeesti sitä aina osaa siitä normaaliolotilasta nauttia ihan erilailla sairastelun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niimpä, siinä oot kyllä oikeessa, että sitä hetken taas osaa olla kiitollinen siitä, että on terve :).

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3