tiistai 20. toukokuuta 2014

Kuulumiset

Nonnin. Jos nää flunssat olis nyt tässä ja rasitusvammat kans. Aion nyt juosta vaan ja mietin asioita sitten, jos juoksussa tulee sellaisia tuntemuksia, että tekniikka hajoaa. Onneks on juoksukunto niin paska just nyt, että vauhdit ei ainakaan pääse kasvaan kovin suuriksi. Vähän olis myös kiva päästä kisaamaan tulevana kesänä.

Oon nyt muutaman kerran päässyt lenkkeilemään ja salilla oon kanssa kerran käynyt. Jälkimmäisestä sainkin mojovat domssit riesaksi, vaikka kuinka kevyesti yritin puntteja nostella. Muutama lenkura on kanssa ollut kevyenlaista menoa, varmaan tuo pitkä sairastelu vielä painaa.

Kesä on tullut ja pari päivää on ollut jo ihan hellettä. Ihanaa, mua ei haittaa yhtään vaikka on kuinka kuuma. Opiskeluissa on nyt sellainen tilanne, että harkka, siihen liittyvät tehtävät sekä kasa kesäkurssien tehtäviä painaa päälle ja siitä syystä täällä blogissa saattaa olla vähän hiljaista. Tai sitten ei, kun eksyn tänne aina kun mun pitäis tehdä jotain muuta. Pari viikkoa vielä ja sitten on kaikella todennäköisyydellä tää suma saatu purettua.

SHORTSIKELI, JEIJ!

3 kommenttia:

 1. Mä haaveilen ja kuvittelen vielä kykeneväni heinäkuun lopulla Pallas-Hetta -juoksuun. Että tämmöset realistiset kuvitelmat mulla! :) Onhan siihen vielä pari kuukautta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toivottavasti sä pääsisit sinne :). Ootko yhtään päässyt lenkkeileen? Vieläkö muuten opiskelet, vai muistanko ihan väärin, että säkin kävit työn ohella korkeakouluopintoja?

   Poista
 2. Mulla on nyt ollut jo joitakin kuumeettomia päiviä, viime sunnuntaina kävin polkulenkillä! Piti kyllä aika paljon kävellä, tosi huono kunto. Mut kyl se nyt ehkä tästä. Jos saisi sen verran kilsoja alle, että tietää, että jalat kestää sen 55 kilsaa.

  Viime viikolla käytiin pitämässä oma päättöseminaari (opiskelukaverin kanssa yhteinen opinnäytetyö). Vielä puuttuu jokunen piste ja kasvio... Mutta viimeistään syksyllä on opinnot purkissa, sitten musta tulee metsätalousinsinööri. Eipä uskois tämmöisistä "harrastusopinnoista". Eihän sitä tiedä vaikka joskus tekisinkin jotain sellaisia töitä.

  VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3