tiistai 13. toukokuuta 2014

Flunssailua edelleen ja muutama blogitärppi

Tervepä terve. Tai eipä sittenkään, vaan sairas. Kaksi viikkoa täynnä flunssaa, enkä vieläkään ole päässyt normisti liikkumaan. Poskiontelotulehdusta pukkaa, oireet ainakin on vahvasti sellaiset. Viikonlopun alla on varmaan haettava anbioottia, mikäli tämä tehostettu nenäkannuilu ei ala tehoamaan. Vointi kyllä sinällään nylon beat -ääntä, räkäistä nenää ja ajoittain juilivaa poskea lukuunottamatta on ihan hyvä, joten mikään hätä ei tässä ole. Tuo antibiootin teho kyseiseen vaivaan on vähän kyseenalainen ja mielellään en niitä kuureja söisi, joten mun mielestä on ihan fiksua katsella ensin meniskö homma ihan itsellään ohitse.

Blogimaailmassa sen sijaan tapahtuu ja tahdonkin suositella teille muutamaa mielenkiintoista meneillään olevaa projektia. Ensinnäkin täytyy mainita ultrajuoksija Pasi Koskisen juoksu halki Suomen. Pasi on siis lähtenyt liikenteeseen eilen ja hänen blogistaan voi seurata matkan tekoa. Ylipäänsä mielenkiintoinen blogi ja selviytymistarina kaikenkaikkiaan. Näiden ultrajuoksijoiden kirjoituksissa huokuu tietynlaista seesteisyyttä, mitä ei kaikilla ole.

Toinen milenkiintoinen juoksuprojekti on menossa Mikalla. Nimittäin Giro -juoksuhaaste. Penkkiurheilun yhdistäminen harjoitteluun saldona 345 juoksukilometriä 24 päivässä. Mulla on vähän sellainen fiilinki, että vielä jonain päivänä samainen kaveri tulee juoksemaan yhdessä jos toisessa ultrajuoksutapahtumassa. Mikan etenemistä haasteessaan voipi seurata myöskin hänen blogissaan.

P.S. Laitoin Jaran tulostamaan mulle karttoja. Ostin myöskin kompassin. Olen suunnitellut kesän tulevia kisoja, haaveillut kaikennäköistä. Hyvä tästä tulee. Ehkä tämä flunssa onkin vain ollut vain siksi, että pysähdyn.


2 kommenttia:

  1. Kiitos Taru, toivotaan että olet oikeassa enkä tämän haasteen jälkeen heitä juoksutossuja roskikseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sä heitä, vaikka saatat silleen kyllä ajatella :)

      Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3