torstai 24. huhtikuuta 2014

Lenkkeilyä ja frisbeegolfkauden avaus. Kesä on kohta täällä.

Totean tämän saman jokaikinen vuosi siihen aikaan, kun aurinko alkaa näyttäytyä: nimittäin tästä tulee paras kesä ikinä. Ja jokaikinen vuosi se myös toteutuu. Jokainen kesä on omallalaillaan paras, joten sinänsä tuolla lauseella ei oikeastaan ole mitään muuta vaihtoehtoa, kuin toteutua.


Eilen käytiin mun extreme runiin tähtäävän veljen kanssa Laajavuoressa juoksemassa. Homma lähtikin tämän hetkiseen kuntoon nähden niin sanotusti lapasesta ja juostiin ihan hyvällä vauhdilla sellainen vajaa kasin lenkura. Jalka on tuntunut viimeisen viikon ajan paremmalta kuin jotain puoleen vuoteen. Ehkä tämä homma ei kuitenkaan ole ikuinen. Ehkä. Varautunut ja varovainen olen kuitenkin edelleen, joista jälkimmäinen lienee hyväksikin.


Alkuillasta korkattiin myös frisbeegolf käynti ja olihan sekin mukavaa. Vaatetta sai kyllä jonkin verran olla päällä, sillä tuuli oli aika navakka. Shortsikeliä sentään ei ole vielä kyennyt korkkaamaan, vaikka juostessa ehkä siihen olisi ollutkin mahdollisuus.

Nyt salille ja töihin. Edessä on nimittäin kaksi päivää mun omassa työpaikassani. Ihan hauskaa ja siitä maksetaan myös vähän rahaa, joka on tietysti enemmän kuin tervetullutta tähän opintovapaatilanteeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3