maanantai 7. huhtikuuta 2014

Kiintiöflunssa


Noin mukavissa merkeissä alkoi viikonloppu viime perjantaina. Repäisin ja illaksi lähdin ystäväpariskunnan luokse Muuratsaloon istumaan iltaa. Suunnitelmissa oli myös lauantai-illalle keikkaa sekä hyvinvointimessuja Paviljongilla. Toisin kuitenkin kävi, sillä lauantai-aamuna olo oli kuin jyrän alle jäänyt; kuumetta ja kurkussa sellainen kevyt raastinrautafiilis. Lauantaina en päässyt sängystä ylös oikeastaan juuri lainkaan ja sunnuntaina sen verran, että vaihdoin nenäliinojen ympäröivän pesäni sohvalle, jossa pötköttelin koko päivän. Edelleen tuo flunssa jatkuu. Kuumeesta en tiedä, mutta nenä ja silmät vuotaa solkenaan.

Mitään tilastotappiota liikuntoihinhan tämä lenssu ei aiheuta, sillä olin jo ennakkoon suunnitellut täydellistä lepoviikkoa näiden vammailujen vuoksi. Joten tää kiintiöflunssa valitsikin paikkansa just hyvin tällä kertaa. Pitkään aikaan en olekaan ollut kipeänä, joten turhapa tässä on marista.

Tässä tällainen pikainen kuuluminen vaivaisentalosta. Parannellaan nyt rauhassa. Reipasta ja tervettä viikkoa teille muille!


4 kommenttia:

 1. Hö, mut et menettänyt Hyvinvointimessuilla et sit yhtään mitään. Astraaliluentaa, kipukoukkuja, pyramidihuijauspesuaineita, vitamiinimarkkinointia, homeopatiaa, sänkyjä, höpö höpö juttuja. Täysin turhat ja yhdentekevät messut!
  Parantumisia, kätevästi tuo liikuntalakko sulla päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa. Nythän taitaa pian olla ne vapaalla -messut.. Jos sitä sinne sitten :).

   Poista
 2. Aika huikee ajoitus tosiaan :) Vaikka eihän se sairastaminen koskaan mitään kivaa ole, pikaista paranemista!

  VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3