maanantai 10. maaliskuuta 2014

yhteenvetoja ja muuta pohdintaa

Kävin tänä aamuna joogassa. Ja eilen sauvakävelemässä. Ylipäänsä pitää olla tarkkaavainen, ettei liikuntoja tule mentyä koko ajan liian kovaa. Kevyesti on oli (kohtalaisen) helppo juosta, mutta sitten kun touhuat jumppia ja salia, niin palauttavat ja kevyet liikunnat on jäänyt aika vähälle.

Parin edellisviikon liikunnat:
Viikko 9
Ma: Kuntosali 1h15min.
Ti: Juoksu 30min.
Ke: Juoksu  yht. 35min. + FitInterval 55min.
To: Kuntosali 50min.
Pe: Juoksu 30min. + Core 20min.
La: -
Su: Sauvakävely 1h
Yht. 5h55min.
Viikko 10
Ma: Hiihto 30min. + Core 20min.
Ti: Juoksu yht. 30min. + Kuntosali 1h10min.
Ke: Juoksu yht. 35min. + FitInterval 55min.
To: Kuntosali 1h + Uinti 30min.
Pe: Pumppi 1h
La:-
Su: Sauvakävely 45min.
yht. 7h15min.

Juoksun ollessa se juttu, oli homma kuitenkin vähän iisimpää. Siis ainakin iisimpää tarkkailla tehoja: välillä hitaampaa ja välillä kovempaa. Mun liikuntamäärät ei ole mitään huimia, oikeastaan toivoisin niiden olevan siellä kahdeksan tunnin huitteissa, mutta menneillä viikoilla tämän enempään ei ole pystynyt venymään. Se mikä menneinä viikkoina onkin ollut vähissä, on tasaisilla sykkeillä tehdyt PK tai palauttavat treenit. Oikeaa emämokailua. Alle puolentunnin rykäisyt juosten ei peruskuntotreeniin uppoa sitten millään, etenkin kun oikea juoksu on kuukausia ollut tauolla, on sykkeet automaattisesti hiukka normaalia korkeampia. Tilannetta ei tietty helpota se, että etenkin jumppaan mennessä mulla on aina tolkuton kiire. FitInterval on oikeaa sydänjumppaa intervallien merkeissä ja sali on sitten oma lajinsa.

Crosstrainerit sun muut on ollut out jo pidempään. Ei vaan ole napannut. Spinningissä ei ole tullut käytyä, koska se oli sellainen sosiaalinen juttu ja nyt on huonosti saatu Janen tai Krissen kanssa sovittua tunteja. Toki olisin voinut käydä ittekseenkin, mut oon ajatellut, että teen sit jotain muuta ja säästän ne kerrat. Uintikin on ollut vähänlaista tässä viime viikkoina. Pyhäpäivien kunniaksi pakotin itseni sauvakävelemään, vielä kun oppisin pakottamaan Jaran mukaan, niin homma olis edes vähän mukavampaa. Hyvää tekee kuona-aineita liikkeelle laittava liikunta, joten tuo on kyllä asia jonka kanssa pitää olla jatkossa fiksumpi. Ja vaikka oon venytellyt lähinnä tuohon vammaan liittyen, niin silti fiilis on se, että oon kankeampi kun oon ollut ikänä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3