maanantai 7. lokakuuta 2013

Viime viikon viiltävä analyysi

Maanantai:
Sauvakävelyhölkkä 40min. Rapputreeni 30min. En viitsinyt takkuisen viikonlopun jälkeen rassata kantapäätä kunnon juoksulla, joten hoidin matkani Laajavuoren rappusiin sauvojen kanssa keposesti hölkkäillen ja osin jopa kävellen. Rapputreeni teki hyvää ja sitä oli jo ollut vähän ikäväkin, kun pari viikkoa on jäänyt välistä.

Käytännön opiskeluja, uutta juoksija lehtee ja välikahveja, sykemittariin
 tutustumista ja pukeudu pinkkiin päivää..


Tiistai:
Juoksu 35min. Vartalonpainotreeni 30min. Lenkki maastossa ja loppuun tyrkin vielä jokusen mäkivedon tuossa kaikkein lähimpänä kotia olevassa mäessä. Lenkuran päälle myös vartalonpainotreeni (jonka sisällöstä en muista kyllä hevonkukkua).. Tiistai on nimittäin aivan liian kaukana, mutta todennäköisesti oon tehnyt aika paljon vatsoja ja sitä rataa.

Kaupassakäyntiä, lisää opiskeluja, linssikeittoa
ja päivän lehtiä aamukahveineen..


Keskiviikko:
Kuntosali 55min. Perus voimatreeni. Kiire. Ruuhka. Sinänsä treeni oli ihan jees, mutta Jamkin salilla oli tunkua, kun parikymppiset poitsut (lähinnä) reenas into (ja haukkari) pinkeenä mm. sitä penkkiä ja kyykkyä mitä mäkin olisin tahtonut. Sarjat piti sitten tehdä vauhdilla.. Kun ylipäänsä menin tekemään niitä, vaikka olin jo varioinut jalkaosuutta työvuoron painaessa päälle. Tämähän tietty kostautui jäätävinä domseina loppuviikkoon, mutta olipahan hoidettu.

Venyttelyä, kylmää ja hierontaa, puolihuolimatonta siivoilua, syyskelejä
ja kahvakuulaa...


Torstai:
Spinning 1h15min. Joo, oon kaikesta ryhmäliikuntamollaamisesta huolimatta ostanut (okei, mies vähän niinkun sponsoroi, aika hyvä tyyppi..) kortin Killerille. Että toivottavasti en tule kohta tänne meuhkaamaan sitä, kuinka ryhmäliikunta ei oo mun juttu ja lässyn lää. Muuten tää blogi alkais liian kanssa muistuttamaan viime syksyisiä kirjoituksia. Okei, tässä on nyt sosiaalinenkin pointti, nimittäin muutama työkaveri käy myös Killerillä nyt, joten mun ei tarvi vieraiden ihmisten kanssa istua saunassa pohtimassa kuuntelemassa kuluneita kaloreita.. (Kauheeta, olinko se mä, joka kirjoitti noin epäsosiaalisesti ja ahdasmielisen sulkeutuneesti..). Spinning oli hyvä, hoitoo yövuorokoomalle, eli ei urheilullista ilotulitusta vaan paluu normaaliarkeen.

Kirkasvalolamppua, sauvoja, aamupuuroja ja
lenkillelähtöjä...


Perjantai:
Se yksi vapaa. Koomaa, lihakipuja, nukkumista, märehtimistä tekemättömistä töistä. Ryhdistäytymistä, pohdiskeluja, laatuaikaa himassa läheisten kanssa, venyttelyä.

Lauantai:
Sauvakävelyhölkkä 1h40min. Metsässä, niinkuin aiemmassa postauksessa kerroin. Hyväksi sekä mielelle että kipeytyneille lihaksille. Sykkeet oli sellanen reilu 120, että kylläpä se on urheilua vaikkei kokoajan juokse. Niin.

Sunnuntai:
Juoksu 30min. Kehonpainotreeni 25min. Voi että miten mielellään mä juoksen. Joka kerta kun tota mietin, niin toivon valtavan kovaa, että nää taistelut tän jalan kanssa loppuis jo. Äääh. Vatsat, punnerrukset, dipit, yhdenjalankyykyt jne. kulki aika kovalla tatsilla, kun oli vähän kiire. Töihin taas. Illalla karkkii. Jees.

Yhteensä kai 7h. En jaksa tarkistuslaskee, lähden nimittäin pumppiin. PUMPPIPAMPPIPUMPPIPAMPPIPUMPPIPUMPPIPUMPPI. Ahhah.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3