maanantai 21. lokakuuta 2013

Viikon liikunnat, bileet ja muut häröilyt!

Viime viikko oli superhyvä, sekä liikuntojen suhteen ja muutenkin.

Maanantai:
Juoksu 1h (Osa maastoa, osa katua. Pieniä tuntemuksia loppumatkasta, mutta paras lenkki tähän mennessä. Juoksentelin pikkuveljeä vastaan, joka tuli samaa matkaa pyörällä meille. Aina kun mukana on pyöräilevä kaveri, niin vauhti meinaa lähteä lapasesta, niin nytkin.)
Boulderointi 1h15min. (Tästä olen kertonutkin omassa postauksessaan. Oli liikuntaa tai ei, se seisoo nyt tässä!)

Tiistai:
Uinti 30min. + Vesijuoksu 30min. (Tästäkin lienee jo kirjoittelin.)

Keskiviikko:
Juoksu 25min. + Kuntosali 1h20min. (Juoksu kahdessa osassa; salille meno ja salilta paluu. Menin suoraan töihin ja arvioin tällä kertaa niin päin aikatauluja, että salin loppuun pusersin vielä core-tyyppistä settiä aika huolella, niinpä aikaa meni.)

Torstai:
Spinning 1h

Perjantai:
Juoksu 1h5min. (Superhyvä lenkki. Osan matkasta AKn kanssa = vähän niinkuin mukana olis se pyöräilevä kaveri :D. Paras ja pisin lenkki sitten alkukesän! Jee. Juoksentelin suoraan anopille saunomaan ja viikonloppu vapaa alkoi. Ihan superhyvä fiilis koko illan! Ai mitenniin toistan sanaa superhyvä?)

Lauantai:
Juoksu 50min. + Spinning 1h5min. (Pitkä treeni. Kevyttä hölkkää spinningiin ja takaisinl Lumiset polut piti huolta siitä, ettei tule lähdettyä revittelyyn. Spinningissä se olikin sitten hieman haastavampaa.)

Laittoi talven yhtäkkiä!
Maasto teki hyvää edellisiltaisesta lenkistä kankealle kantapäälle.
Sunnuntai: -

Yht. 9h. Juoksussakin 30+ km viikko. Jeeeeeeeeeeeee.

Lauantai-iltana oli meidän kaverin nelikymppisbileet, joka tarkoitti sitä, että kerrankin sai vetää päällensä jotain muuta, kun urheiluvaatetta. Edellisistä bileistä taikka illanvietoista onkin vierähtänyt jo (mun mittakaavalla) hyvä tovi. Varmaan joskus kesäloman alussa oon viimeks jossain ollut. Meillä oli liput myös seisamapaikkaklubille, eli paikalliseen stand up -iltamaan. Se sattui olemaan just sopivasti bilepaikan vieressä, joten pyörähdettiin välissä tsekkamaan myös mm. Sami Hedbergiä. Nasta ilta kaikenkaikkiaan.

Villasukat ei kuulu kokonaisuuteen. Pää sensijaan kuuluis, mutta siinä oli julkaisukelvoton ilme :D.
...mutta kulutuksen mukainen! Juhlakalu painotti, ettei tahdo lahjoja. Viskin ja konjakinkaan
kulutus ei ole kuulemma kasvanut sitten nuoruusvuosien. Ja lahjapöytäkin oli pieni.

Minusta kun on kyse, niin eihän tuo viikko tietysti täysin ongelmitta sujunut:

 • Alkuviikosta onnistuin jotenkin (edelleen mysteeri) jättämään pakastimen auki: Mies ei kuulemma oikein tiennyt miten suhtautua, kun töistä tullessa vastassa on piippaava jääkaappi-pakastinyhdistelmä. Jes. Onni onnettomuudessa, kaikki kama ei kuitenkaan ollut entistä.
 • Keskiviikolla tajusin jäätävän tenttisuman olevan ensi viikolla, eikä sitä seuraavalla viikolla. Onni onnettomuudessa, säästyin vaan turhalta stressiltä, sillä ei mulla olisi yhtään sen enmpää ollut aikaa paneutua kuitenkaan.
 • Loppuviikolla innostuin kerrankin laittamaan hiuksiani ja tietty sitten myös polttamaan suoristusraudalla silmäkulmaani. Nyt oikeaa ohimoa koristaa suoristusraudan mentävä viiva. Onni onnettomuudessa, en kuitenkaan polttanut esimerkiksi silmää.
Sellasta.

4 kommenttia:

 1. Hei huippua! Onnittelut hienosta juoksuviikosta! Nyt vaan toivotaan, että jalka kestää. Ja kyllähän se varmasti kestää. ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :). Joo, sen kuuluisan maltti on valttia -meiningin kun vaan nyt pitää, niin eiköhän se tästä.. Ja arvaas mitä, noi pari kympin lenkkiä kulki melkein kun ennen vanhaan, että eipä sitä oikeesti kannata murehtia, vaikka tulee pakkolepoo välillä :).

   Poista
 2. Jee! Olin jo fiiliksissä tosta maanantain lenkistä mutta sitten luin pidemmälle ja piti ihan tarkistaa että kenen blogissa olenkaan :D 30+ km! Mahtava juttu.

  Toi salivihko ja voimatreenit näytti myös hyvältä, keep on going :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ennen oli lähes lepoviikko on nyt superviikko, jee! Ja superviikon jälkeen aina kuulostellaan fiiliksiä erityisen tarkkaan :). Mä luulen etten enää mee pääedellä puuhun, ainaskaan kantapään kanssa, heh!

   Voimailut on kyllä nastaa. Ja tuntuu, että ne kyllä tukee tässä juoksuhommassakin!

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3