tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kuka lähtis HCM:lle kun mä en???

Ajoittain puutteellinen aivotoimintani on taas mielikuvituksessaan tehnyt itsestäänselväksi asian, joka ei todellakaan ole itsestäänselvä. Jostain ihmeen syystä olin täysin siinä uskossa, että Gatoraden kilpailussa voittamaani osallistumista Helsinki City Marathonille ei voi siirtää. Ei millään tavalla siirtää, eli itselleni ensivuodelle tai vaihtoehtoisesti jonkun toisen juoksijan nimiin.

Hölmönä ajattelin, että ainakaan itselle sitä ei voi siirtää. Olisihan osallistumisesta pitänyt maksaa peruutusturvamaksu. Tuo toisen juoksijan nimiin siirtäminen tuli mieleeni vasta lähtöluvan kolahdettua postiluukusta. Niimpä päätin selvitellä asiaa sähköpostitse järjestäjiltä. Kuinka ollakaan, osallistumisen voi siirtää joko ensi vuodelle (maksamalla viiden euron peruutusturvamaksun nyt jälkikäteen ja lähettämällä ennen maratonia päivätyn lääkärintodistuksen) tai ihan normaaliin tapaan viiden euron siirtokuluja vastaan toisen juoksijan nimiin.Hetken aikaa asiaa pohdiskelin ja päädyin lopputulemaan, etten oikein tuota osallistumista jaksa ruveta säätämään. Ensinnäkin vähän epäilen, että tuollaisia lääkärintodistuksia kirjoitetaan armaan työnantajani Jyväskylän kaupungin toimesta. Sen enempää työterveys- kuin julkiseltakaan puolelta. Ja vaikka jostain kumman syystä kirjoitettaisiinkin, niin tuskin kiireetöntä lääkäriaikaa saisi ainakaan seuraavaan kuukauteen. Yksityissektorilta tuon todistuksen hinta kipuaisi varmaan lähelle alinta hintaluokkaa.Toisekseen aion keskittää kaiken säätämisenergian siihen, että saan siirrettyä Finlandia Marathonin osallistumisen ensivuodelle. Koska sekin tulee olemaan edessä, näin mun yhteistyöhön kykenemätön kantapää antaa viestittää. Yksi syy lienee se, että tuon tapahtuman matkaa saa entrattua tilanteeseen sopivaksi, jos jotain tällaista käy. Nyt oon oppinut, että voi käydä. Ihan varsinaisena tavoitteenahan mulla on ilmottautua maratonille jumankauta heti, kun kanta antaa myöten juosta. Toivottavasti jollekin talven/kevään ulkomaan maratoneista tai sitten viimeistään ensivuoden alkukesällä. Ja silloin aijjjjon muuten painella kovaa!

Eli mitä mä haen tällä? No sitä, että tuo ylläoleva lähtölupa on paketointia vaille valmis lähtemään jollekin juoksijalle tai juoksijattarelle, jolla on juoksukuntoa ja kiinnostusta lähteä voittamaan itseä ja tietty muita Helsinkiin 17.8. Varoaika on tosi lyhyt, tiedän. Silti ajattelin kokeilla näin, ennen kun edes rupean miettimään noita säätämisiä tai mikä ikävintä, joudun laittamaan keräyspaperiksi tuon lehtisen. Osallistumisoikeuden siirrosta toisen juoksijan nimiin voi käydä lukemassa infoa täältä. Jos maratonille on useampiakin halukkaita, se lähteköön ensimmäiseksi sitä halunneelle, tietty :).

1 kommentti:

  1. Tuo asia on nyt hoidettu, elikkäs juoksija HCM:lle on löytynyt. Ajattelin tänne kommenttikenttään äkkiseltään informoida, ettei kukaan innostu turhaan. Hieno homma!

    VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3