maanantai 29. heinäkuuta 2013

Helleraastoa Laajavuoressa

Oi, mikä kunnon hikitreeni tänään Laajavuoren helteessä. Tässäpä teille kuvapostaus siitä.

Pelipaikalle numero yksi...
...eli sauvakävellen hyppyrimäelle rappusiin. Jännä ettei tää jalka kestä juoksemista oikein yhtään, mutta lähes 40 min. rapputreeni menee ihan hyvin. Mun rapputreeniin kuuluu yhden ja kahden askelman porrasjuoksut, kolmen askelman porraskävelyt (tää on ehkä vähän siinä rajoilla mitä sanoo kanta) ja luisteluhypyt. Kaikkee tätä sarjoissa ja alaspäin kävelypalautuksin. Lisäks teen tässä yhteydessä askelkyykky- ja polvennostokävelyt, pakarapunnerrukset sekä yhden jalan kyykyt.

Eniten portaanjuurella tyrkyllä olleet vatut naamaan...
...ja matka jatkukoon pelipaikalle numero kaksi. Nimittäin Laajavuoren eturinteen hissiuralle. Tuota uraa hakkasin pari kertaa hölkän tapaisilla askeleilla. Vauhti se olis kyllä varmasti ollut jopa ripeämpää ihan vaan kävellen. 

Ensin alhaalta ylös...
...ja sitten ylhäältä alas.
Tuollasta jyrkkää nousua lyhyin askelin ja pienessä määrin jalka kestää myös. Eniten myrkkyä on tosiaan se juoksun rullaavuus. Eteenpäin työntävä ponnistus ja laskeutuminen kai. Niin ei kai tuollaista nousua kilometritolkulla voikaan painaa! Että sinänsä.

Ei ainakaan näissä lämmöissä!
Olisin kyllä vielä voinut jäädäkin tuonne, mutta taas kerran duunit painoi päälle. Jalat oli jo valmiiksi aikalailla hapoilla ja mietinkin, että joku kerta täytyy tuonne mäkeen mennä raastamaan vähän tuoreemmilla reisillä. Treeniin kuului sauvakävelyä mäet mukaanlukien reilun tunnin verran ja jotain 40min. kestänyt treenituokio tuolla rappusilla. Sitä oon miettinyt, että ei tää ainakaan tulevalle coopertulokselle ole hallaa tehnyt. Kumpa edes sen pääsisi tänä kesänä juoksemaan!

Polkuja pitkin sauvakävellen himaan..
Superfoodia pihapuskasta naamariin..
..suihkuun, vähän lisää safkaa ja iltavuoroon. Sellainen oli mun päivä pääpiirteittäin.

4 kommenttia:

 1. Tehokas treeni ollu sulla ja kelikin on ollut oikein kesäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei haittaa vaik on kuuma.. Ihanaa tää kesä ja ulkona treenaaminen, vaik ei lenkille olekaan päässyt :).

   Poista
  2. Näin on. Näistä keleistä pitää nauttia niin kauan kuin niitä riittää :) Mikäs sulla vammana, kun juoksu ei nyt onnaa? PF-vaivaa? Huomasin tossa sun tuloksista, että oot Finlandiassa viime syksynä juossu puolikkaan. Itse kävin juoksemassa koko matkan ja tykkäsin todella paljon siitä reitistä. Alkuun oli suunnitelmissa tulla tänäkin syksynä sinne, mutta sitten tuli ilmoittauduttua toiseen kisaan tänä syksynä :)

   Poista
  3. Joo, se on kyllä kaikinpuolin mukava reitti ja tapahtuma. Itellä oli nyt tänä vuonna tarkoitus osallistua kokomaralle, mut jäänee ne tältä kesältä. PF-vaivaa tosiaan, todella sitkeänä. Kaipa se joskus menee ohi.

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3