sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Irtiotto ja rötväystä!

Kulunut viikko on ollut urheilujen suhteen aika leppoinen. Jalka oli alkuviikon aika huono, kuten kirjoittelinkin. Vähän kahvakuulaa, vähän crosstraineria. Vähän sitä ja vähän tätä.

Älä koskaan päästä itseäsi tietyn ikäiseksi,
älä tietyssä asemassa olevaksi,
niin olet vapaa tällaisenakin kesäpäivänä
istumaan tavaratalon rappusille syömään tötteröjäätelöä.
-Helena Anhava

Tuollaisen viestin lähetti mun ystävä lauantaina. Niin totta! En ole koskaan varsinaisesti juhlinut synttäreitä, pitänyt bileitä tai mitään. Perjantaina kuitenkin terdeiltiin, ehkä enemmän ihan huippuhyvän kesäpäivän kunniaksi! Ilta oli tosi kiva ja venyi myöhään. Lauantai menikin sitten rötväillessä. Päivän lounas oli pizzaa ja sitä rataa. Seurailtiin Kalevan kisoja ja jännitettiin stand up -koomikkojen edesottamuksia Naurun tasapaino -telkkaohjelmassa. Tuollainen on kaukana arjesta tai mistään terveysihanteista, mutta siitä huolimatta se teki hyvää. Sekä päälle että kantapäälle. Mielelle tekee joskus hyvää irtiotto ja kantapäälle teki ehdottoman hyvää täydellinen rötväyspäivä.

Tänään oli ajatuksena hoitaa vähän kotihommia, tehdä ihan normaalia terveellistä ruokaa, kyläillä ja käydä kokeilemassa pientä hölkkää. Perus vapaapäivä-arkea siis. Pienen pohdinnan jälkeen ajattelin kuitenkin keskittyä vain ensimmäiseksi mainittuihin. Tuo kinttu on menossa taas hyvään suuntaan, joten oliskohan viisasta huilata sitä tämäkin päivä. Läheisten kannustus treeneihin ja treenaamiseen on ehdottoman tärkeää. On ollut kuitenkin jännä huomata, että läheisten kannustus treenien väliinjättämiseen on itselleni ollut ehkä vieläkin tärkeämpää. On ihan mukavaa, että kun itse höntyäisi treenaamaan, niin joku toinen ehdottaa, että oliskohan sun nyt järkevää olla vielä tämäkin päivä levossa, voisi tehdä hyvää. Nimenomaan, järkevää.

Huomenna sitten, täynnä energiaa kohti uutta viikkoa! (...ja kesälomaa, siihen on vajaa kaksi viikkoa.. ja kolmeekymppiä, siihen on vajaa vuosi...).

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo ystävältäsi saama viesti, ja niin totta! Täällä on kolmeenkymppiin myös vajaa vuosi... tai siis vajaat 4 kuukautta, jos ihan pilkuntarkkoja halutaan olla ;) Ja mahtavaa, että kesälomasi on vielä edessäpäin! Mulla on vielä 2 vkoa lomaa jäljellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllä se tässä vaiheessa on ihan kiva, et se on vielä edessäpäin. Etenkin kun yhä vaan on niin kesä :).

      Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3