lauantai 3. joulukuuta 2016

No näitä länsimaalaisen ihmisen ongelmia...

... Eli vaatekriisejä! Nimittäin treenivaatevalikoima, joita tämän "muotoisille" on tarjolla, on ihan olematon. 2XU on tuonut markkinoille raskausajn kompressiotrikoot, mutta muiden urheiluvaatemerkkien en ole vastaavaa kuullut tehneen. Olisikohan jo aika? Nuo 2XU:n trikoot on omaan ajatukseen aika kalliit (väh. 139€). Meni vaan niin järki ja hermo, että viime viikolla kiertelin kaikki paikalliset urheilukaupat maksaakseni kyseisistä housuista ihan sama mitä. No re-hermoromahdus tuli, kun eihän niitä myyty missään. Olisko jo aika? Netistä en vaan ole saanut aikaiseksi niitä tilata, kun nettiostoksia en oikein muutenkaan tee juuri koskaan. (Olis varmaan aika!)

Jossain vaiheessa päädyin ostamaan Mamaliciouksen jotkut mitkä lie treenihousut (kuvassa). Aivan arsesta, jos saa suoraan sanoa! Pehmeä ja mukava ei varsinaisesti oo ne adjektiivit, joita odotan treenihousuilta. Hyvä ja napakka sen sijaan olis. Ilmeisesti raskausaikana pitäisi vaan raskausjoogata tai sitten sijoittaa pitkälle toista sataa euroa housuihin (ja ostaa ne sieltä netistä!), joita tarviit muutaman kuukauden. Ainakin vaatesuunnittelijoiden mukaan näin. Vähän myös kaipaisin treenitoppia taikka paitaa, johon olis jotain vatsan muotoa tehty. Tällä hetkellä ne tahtoo olla joko lököpaitoja tai sitten kiristää vatsankohdasta tai vaihtoehtoisesti lepatta vatsan alaosasta. Uimapukukin (jonka olen jo kertaalleen päivittänyt isommaksi) alkaa kohta ratkeilla liitoksistaan. Ja joo, tuolla yhdessä lastentarvikeliikkeessä näin ihan raskausaikaan tehdyn uikkarin. Oli rusettia ja muuta röyhelöä, voi hyvää päivää!

Joitain urheiluvaatehankintoja oon kuiteskin tehnyt. Ihan kärkeen ostin normitrikoot kokoa isompana. Menee varmaan raskauden jälkeenkin ihan hyvin. Yhdet trikoot ostin henkkamaukalta, kanssa normaalikokoa isommat. Ilmaisesti kahta kokoa, koska polvipussit. Pari toppia oon ostanut. Ihan vaan siksi, että olis kivempi treenailla. Vaatteilla ehkä kuitenkin on merkitystä. Noin niinkun periaattessa olis varmasti voinut treenata ihan "omilla housuilla" koko tämän ajan, mutta jostain syystä en vaan tykkää siitä, että niitä vaatteita pitää koko ajan olla korjailemassa jotenkin. Vyötärö on joko liian alhaalla tai ylhäällä tai puristaa tai sitten lörpöttää tai jotain muuta v****maista. Kohta luulen, että tuo vatsa alkaa olla niin iso, että housut voi suosiolla jättää sen alle, joten voisikohan tämä kriisi helpottaa sitten. Tilalle saan toki koko ajan lisääntyvissä määrin olevat ulkoiluvaateongelmat.

En ole koskaan ollut mikään muotifriikki, mutta jonkinverran tarkka vaatteistani kyllä. Tykkään yksityiskohdista ja siitä, että värit matsaa yhteen ja sitä rataa. Tässä on joutunut kyseisestä asiasta aika paljon tinkimään. Tai sanotaanko, että ainakin tuo valikoima on aika lailla suppea nyt. Yhtä-äkkiä oon myös löytänyt tien sinne henkkamaukalle, josta ei moneen moneen vuoteen ole löytynyt yhtään mitään päälle puettavaa. Tällä hetkellä ne yhden äitiysfarkut on ehkä ihan yhtä istuvat, kun treenihousut, heh.

No nää on tosiaan taas näitä. Ongelmia, joista ei voi puhua samalla vuosituhannella ihan oikeiden ongelmien kanssa. Vaikka ihan vilpittömästi oon kyllä sitä mieltä, että ajan kuvaan ehkä kuuluis pikkasen panostaa tähänkin käyttäjäryhmään. Itse en myöskään kuulu siihen ihmisryhmään, jotka koko ajan kokee äitiysvartalon kanssa sitä mieletöntä itsevarmaa hehkua ja valehtelematta hyvin istuvat vaatteet tuo ripauksen itseluottamusta ja sitä kautta hehkuakin. Ehkä se on niin aina, mutta siihen ei ennen vaan ole osannut kiinnittää huomiota.


3 kommenttia:

 1. Mäkin ostin noi mamaliciouksenyt pojat, tosin vähän erilaiset kuin sulla. Arvoin kotona tilatessa otanko kokoa M johon olen itseni onnistunut laihduttamisen ansiosta samaan vai otatko masentavaa kokoa Lisää koska raskaus tuo ihan varmasti muotOja takaisin.
  Olin hurjan rohkea ja päättäväinen, päädyin tilaamaan koon M.
  Kun pöksyt saapuivat harmittelin niiden löysää olemusta ja mietin että ehkä koko XS olisi ajanut sen asian mitä trikoilta odotan.
  Meneehän nuo ja ovatkin käytössä mutta ei todellakaan ole mitkään hyvät.
  Ja ei, en maksa noista 2XUn pökistä tuota melkein kahasataa. En, en, en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mikä autocorrect!
   Siis mamaliciouksen paketin, ei pojat. O.o

   Poista
  2. :D :D. Mä ostin muuten parit corea tukevat alushousut ja ne on nyt tämmönen hätävararatkaisu.. Salialkkarit siis 😃.

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3