sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Viikonloppu ja -liikunnat..

Ompahan rennon letkeä viikonloppu takana. Tyttöjen viikonloppu, koska Jarppa on ollut risteilemässä Tallinnassa ja mulla oli ystävä Oulusta kylässä viikonlopun. Mitään aktiivisuuden ilotulitusta viikonloppu ei pitänyt sisällään, vaan ihan just vaan olemista, höpöttelyä, syöpöttelyä ja juopottelua. Sen verran oltiin reippaita, että tänä aamuna oltiin Aalto Alvarin ovenkahvassa kiinni jo ennen kymppiä ja eilispäivänä käytiin kapungilla, jossa oli pyöräilyviikon avajaistapahtuma. Uuden pyörän kunniaksi liityin Jypsiin saadakseni kauan himoitsemani T-paidan. Varmaan saan jotain muita etuja kanssa. Eikä tuohon liittymiseen olisi tarvinnut olla uutta pyörää, ei todellakaan! Ihan kaikenlaisten pyöräilijöiden etuja ajavat!

Päätön pyöräilijä. Musta tää I cycle JKL brändäys on kyllä niin huippu!
Perjantaina ja tänään kävin myös ajamassa ekat pyörälenkkini. Voi olihan se mukavaa. Ja kyllä mä sanon, että opettelua tulee kyllä olemaan kanssa. Mutta just kivaa se. Ihan pikkasilla lenkeillä kävin, mutta varmaan aika nopeella tahdilla niitä tulee pidennettyäkin. Kovasti myös odotan, että voin ihan oikeilla pyöräilykengillä ja lukkopolkimilla aloittaa sen harjoittelun, mutta vielä en tuon nilkan vuoksi siihen rupea. Luulen, etten kärsi edes irroittaa sitä jalkaa lukosta vielä. Mutta ajan kanssa sekin. Lauantaina hommasin loputkin tarpeelliset jutut tähän alkuun, eli pikkupumpun tien päälle, vaihtokumin, satulanaluslaukun, rengasraudan, juomapullotelineen ja uuden hienon kypärän. Samaisesta Tourulan Intersportista nuo ostin ja ihan hyvät kaupat taas saatiin aikaiseksi. Rengaspaineet näyttävä pumppu sekä pyöräilyhousut mulla oli jo ennestään. Toukokuun lopulla me mennään Jarpan kanssa Jn ja hänen vaimonsa luokse istumaan iltaa ja samalla J aikoi näyttää mulle vähän juttuja, mitä tulevaisuudessa tarvii osata.

Ekalta pyörälenkiltä kotiuduttu. Ilman vahinkoja, vaikka kalusto on suksiin verrattuna himpun verran järeämpi..
Viikon muut liikunnat kaikkinensa: 
ma: sali 1h
ti: wattbike 30min. + uinti 15min. + vesijuoksu 30min.
ke: vatsajumppa 30min.
to: sali 1h20min.
pe: pyöräily 50min.
la: ---
su: sali 50min. + vesijuoksu 20min. + pyöräily 40min.
yht: 6h45min.

Nyt alkais taas harkka viikko ja ihan tuon jalan takia on tosi jees, että se on nelipäiväinen, koska torstai on pyhäpäivä. Monenlaisia juttuja pystyy kyllä tekemään jo, mutta valehtelisin, jos väittäisin etteikö kahdeksan tuntia jalka alaspäin olisi menneellä viikolla ollut jonkin sortin rasite niinä päivinä kun sitä oli. Huomenna menen aamu kasiksi ekalle fysioterapiakäynnille, joten eiköhän tästä hyvä tule. Kerron näistä kuntoutusjutuista sitten enemmän sen jälkeen. Nyt rupeen laittaan Jarpalle jotain syömistä, kun se kotiutuu reissultansa. Tällaisen viikonlopun jälkeen on kyllä sellainen fiilis, ettei melkein meinaa muistaa arjen taas pikkuhiljaa alkavan.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille. Ja etenkin hyvää äitienpäivää äiti-ihmisille ja miksei muillekin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3