sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Viikonliikunnat ja suksikysymys

Tässäpä viikon liikuntoja vähän kattavammin kuvattuna, kun vaan listana.


ma: ---

ti: juoksu 45min. + kotijumppa 15min.


Tästä kirjoitinkin jo aiemmin tässä postauksessa.

ke: sali 1h5min.


Yläkroppa ja treenipaikka oli Kissi Vähä-Hiilarinkin kotisalina tunnettu "monnari". Yllättävänkin hyvä treeni siihen nähden, että ajankohta oli suoraan töistä. Yläkroppatreeni näyttää aikalailla tältä, joskin järjestys on tässä viikkojen saatossa hieman hiotunut. Ruuhka-aikaan oon myös tosi huono odottelemaan, joten mitenkään orjallinen en ole ja muutan järjestystä tarpeen mukaan. Nyt ei kuitenkaan ollut ruuhka-aika.

to: sali 1h + uinti 30min.


Alakroppatreeni uimahallilla. Levypaino painaa sen 20kg oli treenipaikka mikä hyvänsä, mutta esim. takareisilaitteessa oli vähän hakemista. Yläkroppatreeni on tällainen. Sellaiset muutokset oon tehnyt, että maven oon siirtänyt sekametelisoppatreeniin, mikä on ollut ihan tosi hyvä ratkaisu. Juoksijan kyykky on myös siirtynyt sinne ja tilalla on ihan tavallinen askelkyykky paikallaan.

Uinti kulki miten kulki. Silleen miten hapoilla olevien jalkojen kanssa voipi kulkea. Mitään hajua ei ole kuinka pitkään uin. Mulla on suuria vaikeuksia pysyä laskuissa viidenkympin radalla, saatika sitten nyt, kun rata oli jaettu kahtia ja uin sitä 25m:n pätkää. Jos näin olis aina, ei varmaan uimahalli inspiroisi juurikaan.


pe: ---
la: sauvakävely 1h20min.


Huh, miten poikki olin viikosta. Onneksi Jarpan veljen avokki lähti mun kanssa mehtään, koska muuten olisin käynyt melkoista juupas eipäs painia siitä, että saanko itseäni ulos koko päivänä. Ihana oli kuiteskin ulkoilla ja illan olinkin tosi paljon pirteämpi.


su: sali 1h + sauvakävely 1h


Yläkroppa ja alakroppa oli tehtynä, joten viikon kolmas sali on se sekametelisoppa. Perjantaina telotun olkapään vuoksi jouduin jättämään yhtä jos toista pois, joten hiukan muuteltu treeni oli kyseessä. Tosin tää sekametelisoppa ei muuteskaan ole täydellistä muotoaan löytänyt vielä. Huolimatta edellämainituista treeni kulki hyvin. Tuli myös todettua, että barefootkengät + armoton hyppynarulla hyppiminen on ehkä vähän kehdo yhdistelmä. Ainaskin sillon, kun se naru läsähtää suoraan paljaaseen jalkapöytään.

Illasta käytiin vielä ulkoilemassa Jn kanssa tänäänkin. Loskassa ja märässä. Eilisistä lumimaisemista ei ole melkein mitään jäljellä enää.Yht: 7h5min.


Sellanen oli mun liikuntaviikko. Liikuntojen ulkopuolellakin on kaikenlaista ollut. Sitä oon ihmetellyt, kun tuo paino ei oikein ole lähtenyt laskemaan, vaikka oon aikalailla kaikki herkut jättänyt pois ja myöskin syönyt terveellisesti ja kohtuullisesti. Miksikään ruokanatsiksi ei kyllä huvita ruveta. Eli grammoja laskeskelemaan taikka makroja. Jarppa sano, että oon muka stressaantunut. Että siksi ei. En tiedä, mutta ehkä vähän outoa, eikä ollenkaan mun kropan tapaista. Outoa, onko? Olis ehkä pitäny mitata senttejä sitäpaitsi. Höh kuitenkin.

Mut hei, tietääkö joku, että kun ostin viime vuonna keväällä ne sukset (alkuvoitelut tehtiin ja luistot just jotain tällaisille keleille) ja niillä hiihdin kerran, niin tarviiko niille tehdä nyt mitään toimenpiteitä ennen käyttöönottoa?

2 kommenttia:

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3