lauantai 1. marraskuuta 2014

Viikon toppi ja floppi


Täällä mä hyrisen.. Ulkona on kylmä ja sisälläkin on kylmähkö, koska meillä on joku patterijuttu meneillään. Oon myös itekseen tämän viikonlopun, koska Jarppa on reissussa. Melkein en osaa olla, koska niin harvoin oon öitä yksin kotona. Tälle viikolle on kertynyt paljon hyviä liikuntahetkiä.
 • Viikon toppi oli ehdottomasti maastaveto, jonka tein eri päivänä kun kyykyn. Pääsarjana 4x6 toistoa ja 70 kiloa. Jee. Voiskohan jonain hurjana päivänä joskus tulevaisuudessa vetää 100 kiloa?
 • Ja se viikon floppi oli ehdottomasti kolme leukaa. Alas on tultu vuoden takaisesta. Huono salikesä ja muutama lisäkilo on tehnyt tehtävänsä ja ylöshän se on tästä taas kiivettävä.


Reissuista puheenollen, oonkos kertonut, että lähden joulukuussa Wieniin. Meen sinne mun anopin kanssa vähän niinkun satavuotismatkalle. Saatiin toi matka synttärilahjoiksi Jarpalta ja veljentään kesällä. Kivaa, pitkästä pitkästä aikaa reissuun. Tänään antoi Jarpan täti tuollaisen matkaopaskirjan, jonka hän oli omalleen Wienin reissulle hankkinut.

Huomenna on tiedossa liikuntapeuhulaa (en oo varma kumpi on enemmän innoissaan, mä vai Lode 3vee) ja viimeinen työpäivä omassa työpaikassa tänä vuonna. Maanantaina alkaa harkkakuviot, uudet ihmisetet ja uusien asioiden oppiminen, joka on ihan tosi kivaa. Tosi kivaa on ollut myös olla tutussa työpaikassa tämä hetki minkä nyt olin.

2 kommenttia:

 1. Tuo liikuntapeuhula on aivan huippujuttu, sais olla useamminkin. Me ollaan käyty siellä siitä asti kun Lintunen oli 1v ja osas just ja just kävellä :D Nyt ollaan päästy jo telinevoimistelusaliin ihan tositoimiin <3 Kolmevuotiaana sai kokeilla mm. seiväshyppyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kyllä hauska. Ihmisiä oli tosi paljon ja aika isoja jonoja juttuihin välillä. Johtunee myös siitä, kun nyt oli pitkä tauko..

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3