torstai 21. maaliskuuta 2013

Moi taas...

...pitkästä aikaa! Tälläkin hetkellä mun pitäisi lukea mikrobiologiaa tai vaihtoehtoisesti kirjoittaa gerontolgian raporttia, mut jos mä sit vähän myöhemmin?? Ensimmäisistä raporteistani ammattikorkeaan sain kuin sainkin hyvää palautetta ja anatomian & fyysiologian tentistäkin tuli nelonen, joten onnistumisia on sillä saralla tullut. Oon tottapuhuen jopa ollut vähän innoissani opinnoista.

Mutta asiaan. 4.5. tulee olemaan päivä, kun Jyväskylä saa oman crossfit -salinsa. Avajaisia vietetään tuolloin kello 10-15 ja ilmottautuminen tulee jossain vaiheessa aukeamaan osoitteeseen crossfitjyvaskyla.fi. Tuo sali saatiin yllättävänkin keskeiselle paikalle, nimittäin vanhan Kankaan tehtaan alueelle Tourujoen rantaan. Tulisikohan siitä keskustasta matkaa vajaa kaksi kilometriä ja täältä Laajavuoresta sitten vähän reilu. Hinnastoja ei vielä ole julkistettu. Oon aika innoissani tuosta, vaikka en usko, että mihinkään salitouhuihin tulen kesäaikana ainakaan kovin vahvasti sitoutumaan, missiona kun on maraton.

***


Kaikki nää hiljaisuudessa ollut viikot on kulkenut aika peruskuvioita; kolme lenkkiä viikossa (n. 10km), uintia ja lihaskuntoa liian vähän! Tuo salikortti Killerille on mulla nyt tyhjä, enkä sitä aio näin kesää vasten uusiakaan. Opintojen ja työn yhdistäminen on ollut välillä tiukkaa ja yksi kardinaalimunaus suunnittelussakin tuli tehtyä; 21 pvää yhdellä vapaalla ja tuo yksi vapaakin oli heti neljän työpvän jälkeen. Edessä oli siis 16 täyttä työ-/koulupäivää. No noista on selvitty ja nyt oottaa taas kevyemmät ajat, kiitos pääsiäisten, vappujen ja loppujen lopuksi KESÄN! Ja tuota viimeksi mainittua TODELLA odotan!

Kesä. KESÄ. Lämmintä. Aurinkoa. Ihanaa! Kevät, nyt alkaa olla kevät ja oon selvinnyt taas yhdestä talvesta! Eilen hyviä ja huonoja uutisia katsellessani pystyin todella samaistumaan pakkasta ja talvea dissaavaan Miika Nousiaiseen ja aionkin vastedes siteerata aina sitä, kun joku tulee puhumaan mulle ihanasta kirpakasta pakkaskelistä: "Jos talvi olis hyvä asia, sä istuisit enemmän pakastearkussa kun olohuoneessa!" :D

***) Ehkä parhain motivaattorikuva, tai ehkä kuvateksti! Fucking hyvä asenne, sopivasti positiivisuutta ja kiukkua. Löytyy facebookin kansikuvista ja tietokoneen taustakuvasta. Viimein täältä blogistakin!

3 kommenttia:

 1. Siistiä toi Crossfit -sali, kiinnostaisi kovasti. Tosin mua nyt kiinnostaa vaikka mikä :) Esim. parkour olisi hauskaa, vaikka todennäköisesti oisin siinä surkea :D

  VastaaPoista
 2. Miten Jyväskylässä ei ole aiemmin ollut crossfit-salia? No,hyvä, että nyt tulee. :) Täälläkin pystytään samaistumaan Miika Nousiaiseen. Sulais jo kaikki tiet..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta se on kanssa aika hassua ollut, ettei täältä tosiaan sellaista ole löytynyt.. Mutta parempi myöhään jne. :D.

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3