maanantai 25. maaliskuuta 2013

Vähän erilainen lenkki

Lenkkeilyn ja juoksemisen ei aina tarvitse olla kovaa menoa. Jännä, että just mä sanon noin. Tänään oli vähän erilaisempi lenkki. Hölkkäsin nimittäin anopin luo kahville siinä puolenpäivän aikaan, matkaa tuli piirun verran vajaa kolme kilometriä. Siinä aikani kahviteltua jatkoin matkaa vajaat kolme kilometriä hölkäten AKn luokse, josta lähdettiin Jyväsjärven rantaan kävelemään. Käveltiin arviolta neljä viisi kilometriä ja käytiin kevään ekoilla terassikahveilla (EI siis siiderillä!). Sieltä hölkkäsin ruokakauppaan kolme kilsaa, josta kauppakamoineni kävelin vielä kilometrin takaisin himaan. Keli oli mitä mainioin ja teki vaan mieli olla ulkona.

Jyväskylän satama tänään

En kovin montaa kertaa ole käynyt tuonkaltaisilla lenkeillä, vaikka ehdottomasti pitäisi! Tuo lienee sitä palauttavaa höntsäilyä parhaimmillaan. Ylipäänsä tuli mukava fiilis siitä, että näin sitä vaan ihminen voi omin jaloin hölkkäillä paikasta toiseen. Kaikki ei välttämättä jaksaisi. Camelbakissa oli mukana tuulihousut juoksutrikoiden päälle ja välipaita, ettei tulisi kylmä. Ne heitin niskaan, vaikka ilma oli sen verta lämmin, että olisi ehkä mennyt ihan samoilla kamoillakin. Lompakon ja sen sellaiset tavarat saa myös tuohon reppuun näppärästi mukaan. Ihanaa, kun ei ole ollut nyt niin kylmä!

Laajavuoren pulkkamäki ja mun rakas kummityttö

Muutoinkin viikko mennyt ihan kivasti, tämänpäiväisen lenkin lisäksi kolme juoksulenkkiä ja ihan mukavaa alkaa olla jo vauhtikin. Lenkkeilyn lisäksi olen käynyt uimassa ja okei, vähän juhlinut. Pikkunousuissa tuli otettua sellasta punnerruskisaa jossa voiton vei ansiokkaasti pikkuveljeni look a like Zlatan Ibrahimovic. Tuosta juhlimisesta sai päänsäryn sijaan rintalihakset kipeeksi :D. Kaikenkaikkiaan nasta viikonvaihde vapaalla takana. Huomenna on suunnitelmissa lähteä Jn kanssa lenkille pitkästä aikaa, hyviä treenejä hyvässä seurassa on siis luvassa heti alkuviikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3