tiistai 12. kesäkuuta 2012

Orkidea!

Vapaapäivä ja lenkille lähtemisen tympeys. 14 kilsan metsälenkki nyt anyway kasassa. Vauhti tuntui verkkaiselta, mutta oli sitten kuitenkin 6.06/km.. Eli mulle aika reipas tuohon maastoon. Itse lenkki ei kuitenkaan lähtöfiiliksistä huolimatta ollut tympeä. Ajatukset virtasi, eikä oikeastaan lainkaan juoksussa. Tai ainakaan lähtemisen tympeydessä, vaan enemmän ehkä elämässä yleensä. Keli on tänään komea ja huomenna on luvassa vielä parempaa.
 
Eilinen päivä meni todellisessa koomassa. Duunissa oli pientä härdelliä ja pääsin lähtemään kotiin puoli tuntia aiottua myöhemmin. Puolen tunnin päikkärit venyi yli tunnin mittaiseksi. Ilta menikin sitten puoliunessa futista kattellen, kunnes päätin luovuttaa ja käydä yöunille. Käytännössä siis nukuin koko eilisillan sekä siihen päälle vielä ihan kunnon yöunet, vissiin vähän univelkaa? Täytyy toivoa, ettei ensi yönä kostaudu.

Jännittävää on myös se, että mun orkidean uudelleen kukinta alkaa olla käsillä. Mä en todellakaan ole minkäänsortin viherpeukalo, mutta kun reilu vuosi sitten sain tuon orkidean, niin päätin olla edes orkideapeukalo! Lähes maratontason haaste itselle. Ja mitä ilmeisemmin olen onnistunut siinä, jipii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3