sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Haussa uusia blogeja lukulistalle!

Mun mielestä mukavat sunnuntait on tehty urheilusta, kotoilusta, perheestä ja hyvästä ruoasta ja sunnuntaissa on kieltämättä oma fiiliksensä. Luulen, että aika moni päivätyötä tekevä ei ehkä osaa nähdä sitä asiaa kuinka pieni korvaus kaikesta edellämainitusta on tuplapalkka. Toki sunnuntaissa on myös oma fiilis työpaikalla, ei sillä. Joka tapauksessa mun mielestä ei ole yhtään hyvä idea se, että sunnuntaikorvauksia leikattaisiin. Muutenkin sunnuntaikorvaus on ainoa edes vähän tuntuva lisä siitä, että ollaan töissä ympäri vuorokauden jokaisena viikon päivänä. Valmis olen toki vaikka ja minkälaisiin säästöihin, mutta toivoisin, että ne rakennettaisiin tasapuolisesti kaikille. Sitä mieltä olen.No se siittä. Jopa näin sairaslomalla onnistuin saamaan aikaiseksi sunnuntaifiiliksen ja sisällytettyä siihen kaikki edellämainitut. Nyt sunnuntai on erityisen hyvä salipäivä, koska yhdistettyjen bussivuorojen vuoksi pääsen sunnuntai-aamuisin bussilla salille. Voimatasoissa kyllä tuntuu, että raskaammat raudat on viime viikkoina ollut hieman kevyempiä. Siitä huolimatta sain sen kymmenen leukaa vedettyä tänäänkin ja todellakin haluan, että kymmenen leukaa on pysyvä tila tästä eteenpäin aina! Liikkeiden "keksiminen" on kieltämättä haasteellista, vaikka äkkiseltään voisi kuvitella, että siittä vaan yläkroppaa treenaamaan. Niin vaan on ihmiskeho kokonaisuus, eikä sitä niin tajuakaan ennen kuin on yksi raaja poissa pelistä. Toki tässä ihan hyviä treenejä saa yläkropalle aikaiseksi ja siitä olen todellakin iloinen!

Päivällä kokkailtiin uunilohta sweetchilisoossissa, kukkakaalia, riisi-kauraseosta ja salaattia. On se vaan hyvää, kala nimittäin. Melkein kaikesta muusta lihasta voi luopua, mutta kalasta ei. Ensin syötiin Jarpan kanssa kaksin ja vähän päästä tuli ruokailemaan myös kolme kossia, eli mun pikkuveljet yhtä lukuunottamatta. Muuten päivä onkin mennyt kotosalla salppurin kisoja seuraillessa. Ovat puhuneet asiaa kisastudiossa esimerkiksi siitä, kuinka suomalaisten kansallinen itsetunto on rakennettu urheilumenestyksen varaan. Oon ihan samaa mieltä, enkä tosiaankaan ymmärrä kuinka keskustelupalstoilla moititaan urheilijaa epäonnistuessa. Suorastaan näen punaista, kun sellaista luen! Salpausselälle kaivattiin myös lisää katsojia etenkin mäkihyppyyn, vaikka suomalaismenestys onkin vaisua. Ihan totta, että kyllä todellisen urheilukansan luulisi syttyvän siitä, kun maailman huiput on paikalla! Kaikkia ei toki tarvitse urheilu kiinnostaa, mutta silti musta olis hyvä, että vaikka nyt lapsille soisi elämyksiä myös katsojana jossain isossa urheilutapahtumassa.Tässä sairaslomaillessa oon enemmän ja vähemmän etsiskellyt uusia blogeja luettavaksi. Olen tässä blogimaailmassa hieman outsider, enkä todellakaan tiedä mikä on pinnalla ja mitä uutta on tullut blogimaailmaan. Mun seuraamaat blogit on ollut lukulistalla ties kuinka kauan ja ne on ne, mitä seuraan. Aika ajoin olen etsiskellyt uutta luettavaa, mutta ilmeisesti mun "ruutuaika" sitten aina vaan loppuu kesken, sillä lukulistalla ei juuri ole päivitystä käynyt. Se kuitenkin ottaa hetken ennen kuin lukijana pääsee niin sanotusti juonesta kiinni.

Niimpä pyydänkin teitä lukijat suosittelemaan mulle teidän lemppariblogia/-blogeja taikka omaa blogia... joka tietysti on myös se lempiblogi, vai mitä?

Heitäpä siis kehiin sun lukusuositukset! Blogi saa olla sisällöltään millainen vaan, eikä ole pakko olla edes urheilu- tai harrastusblogi.

P.S. Käykäähän nostamassa peukku Wannabe Juoksijalle Facebookissa. En ole ollut siellä niin aktiivinen kuin ajattelin (jakaa liikunta-/elämäntapa-aiheisia artikkeleita jne. jne.), mutta sivu on kuitenkin olemassa. Enkä edelleenkään ole osannut edes luoda sitä banneria tuonne sivupalkkiin, ehkä huomenna?

10 kommenttia:

 1. Taidat seuratakin jo mun lähimpiä lempiblogeja, joten tässä pari muuta: Mielen maisemia, Ella Elers ja Inspirations ovat ainakin kivoja :) Itsekin kaipasn uutta luettavaa, joten jään mielenkiinnolla seuraamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa! Mä löysinkin kaksi Mielen maisemia (ehkä niitä oli vieläkin enempi)-blogia ja molemmat ekat google-haut oli musta mielenkiintoisia :). Täytyypä joku päivä värkkäillä joku blogilöydöt -postaus :D.

   Poista
 2. Olen jo jonkin aikaa seuraillut blogiasi, mutta en varmaankaan kommentoinut. Mulla vähän sama juttu, lukulistalle mahtuu lisää hyviä liikunta-aiheisia blogeja. Omaa blogia on tietysti helppo suositella: www.kaukomara.blogspot.com Blogin sivupalkkiin olen kerännyt seuraamiani blogeja, mutta ihan kuin monen postaustahti olisi viime vuosina vähän hiljentynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kanssa sivupalkissa blogeja.. Oon myös siivoillut lukulistaa nyt ihan urakalla. Tosi montaa blogia ei oo enää olemassakaan, mitä mulla sieltä löytyy. Susta tuli just mun triathlon-esikuva :D. Oon vähän (okei, paljon) innostunut siitä, mutta se uinti.. Voi kyynel :D.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Poistin aiemman viestin, kun siinä meni nuo linkitykset päin mäntyä, tässä uusi yritys!

  Mun blogissa, Taivaanrannan juoksija, on enimmäkseen juoksujuttuja, ja hiukan myös muuta liikuntaa, kuluttamista, matkailua etc. elämää.

  Samalla voisin vinkata parista melko uudesta juoksublogista, joita itse seurailen:
  Lenkkareiden viemää
  Sinne minne lenkkarit vie

  Jään seurailemaan, uudet blogituttavuudet ovat aina tervetulleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ja kiitti :). Mielenkiintoinen tuo sun blogi ja muutkin sun suositukset käyn vielä tsekkailemassa. Juoksublogit uppoaa aina :D.

   Poista
 5. Lemppariblogini (eli se oma blogini) www.lily.fi/blogit/kantapaaopistossa Tuolla kirjoittelen juoksusta, hyvinvoinnista, ruoasta ja vähän mistä milloinkin.
  Vinkkejä muiden blogeista:
  http://kispe.vuodatus.net/
  http://koukussajuoksuun.blogspot.fi/

  Kivoja tämmöset listaukset :) Näiden perusteella löytää aina uusia, mielenkiintosia blogeja lukulistalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ja kiitti! Selailin sun blogia ja kyllä se on näköjään sullekin sattunut ja tapahtunut jalkavaivaa ja muutakin tapaturmaa ihan riittämiin, huh!

   Poista
  2. Kiva, kun kävit kurkkimassa :) Juu nimensä veroinen blogi. Eli tosiaan Kantapääopistossa ollaan isolla K:lla :)
   On ollut mahtava löytää näitä juoksublogeja, kuten tää sun blogi. Jotenki tuntee olevansa "omiensa joukossa", kun lukee näitä postauksia. Saa tavallaan vertaistukea, kun huomaa että muutkin tahivat erilaisten vastoinkäymisten kanssa.

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3