perjantai 22. elokuuta 2014

Mitä teille kuuluu?

Tää kesä on ollut aika erilainen verrattaen moneen aiempaan kesään. Vaikka en ole päässyt lenkkeilemään taikka urheilemaan yhtään niinkun olisin halunnut ja ajatellut, niin oon touhunnut kyllä yhtä jos toista mukavaa.
Mun kesään on kuulunut melkoinen määrä liikuntaa, jota en oikeastaan edes pidä liikuntana. Kuten esimerkiksi kiipeilyä puissa ja puihin viritetyissä esteissäVesilläkin olen käynyt tosi paljon. Monellakin tapaa ja monenlaisissa keleissä. Niin meloe, soutaen kuin myös sisävesiristeillen. Ai niin ja tietty uiden. Sitä oon tehnyt kanssa enemmän kuin tosi moneen vuoteen.

Ulkona on tullut syötyä ja kesäisestä kaupungista nautittua. Yksillä festareillakin ollaan käyty.Siinä sivussa oon käyttänyt kaikennäköisiä keinoja saadakseni tuota kinttua kuntoon. Tuloksetta.Koko kesän oon ollut töissä. Eikä se ole haitannut ollenkaan. Uudet haasteet työelämässä on päinvastain tuntunut just hyvältä ja kaivatulta.


Tänään oli kuitenkin mun vika päivä kesätyöpaikassa ja mulla alkoi neljän viikon loma. En väitä, etteikö se maistuisi. Aiemmin tuntemani väsymys on hieman väistynyt ja tämän kesän aikana olen ruvennut miettimään sopiiko mulle vuorotyö vai mistä on oikein ollut kysymys. Toisaalta hyvää on varmasti tehnyt myös tauko tavoitteisesta urheilusta. Täysin fiiliksellä olen nimittäin mennyt sen jälkeen, kun kun tuo jalka otti sen reippaammanlaisen takapakin. Olisiko kenties jonkinlaisesta uupumuksesta voinut olla kyse myös urheilun suhteen. Aiemmin vedetty juoksutreeni vaihtui kuitenkin aika intessiiviseen sali- ja jumppaharjoitteluun niin kovin nopeasti. Oliko mulla keveitä treenejä ollenkaan. En tiedä, en enää muista.

Ongelmaisesta jalasta on (taas kerran) otettu röntgenkuvat, joista pystyi tulkitsemaan vain epätavallisen korkean jalkaholvin. Jep. sen näen silmilläkin. Työterveyslääkäri teki kuitenkin lähetteen kirurgian poliklinikalle. Siltä kuuluu sitten joskus. Ehkä pari päivää ennen hoitotakuun umpeutumista. En jaksa miettiä sitäkään.

Nyt tulevalla lomalla aion kuitenkin jonkinlaisen treenisuunnitelman itselleni väsätä. Alan jo kaivata sellaista. Johon tässä on kuukauden päivät ollut tätä ajelehtimista. Vielä ensi viikolle en sitä kuitenkaan tee, sillä mennään Jaran kanssa viettämään viikkoa (vajaata) Rukalle. Yhdenlainen aktiiviloma siitä on kuitenkin tulossa.

Mitä teille kaikille lukijoille kuuluu?? Kertokaa??

6 kommenttia:

 1. No sulla on ainakin ollut kuitenkin ihan kiva kesä :) Itsellä on tuo puihin kiipeily testaamatta, kuulemma juniorinkin voisi sinne viedä, joten... on vaan jäänyt. Yllättäen myös töissä olen ollut koko kesän.

  Mulla edelleen on juoksut jäissä. Sama vaiva.
  Kinesioteipillä ja pohjallisilla pysyy työkunnossa. Plaah.

  T:matala jalkaholvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä oli kyllä tosi pieniäkin ja varmana pärjää niillä helpommilla radoilla.Sinne vaan, vielä on aikaa. Aikovat pitää kuulemma niin pitkään auki, kun mahollista ja jos on samanlainen talvi kun viimeksi (mitä toivottavasti ei ole), niin läpi talven.

   Ehkä me joskus parannutaan..

   Poista
 2. Onko nuo kiipeilykuvat Flowparkista? Se vaikuttaa kyllä todella siistiltä, ens kesänä vois mennä kun poika on sitten jo sopivan ikäinen.

  Hyvää kesälomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa.

   Ne on täältä Jyväskylästä vähän (kai?) samantyylisestä paikasta. Se Flow-park voi olla vielä hurjempi, en tiiä. Haluun kyllä käydä sielläkin :)

   Poista
 3. Korkea jalkahovi ja jäykät nilkat mullakin, joten sen aiheuttamat jalka-selkä-mitkä-lie ongelmat on tuttuja. Vaatisi vähän normaalia enemmän huoltotoimia, mutta ei taida tulla tehtyä edes sitä normaalia.

  Mulla on menossa nämä syksyrimpuilut "homekuumeen" kanssa, ollako vai eikö olla ja tuleeko tästä eka syksy sitten kahdeksaan vuoteen, kun voi treenailla. Olen kaikesta huolimatta toiveikas, vaikka ensimmäiset kuumekoomapäivät on jo takana. Ja jos ei onnistu, niin niin... sitten keksin jotain ihan muuta tilalle. Niinkun vaikka nukkumista, hah hah ;) Se on ollut aina välillä kovassa huudossa, koko päivän unet kunnon yöunien välissä.

  Kiva kesä on ollut sulla ja mullakin. Täällä lomat on pidetty, kaikenlaista hauskaa tekemistä ja tekemättömyyttä on ollut, enkä ole jaksanut ottaa stressiä asioista, joita "pitäisi tehdä". Syksykin saa tulla mun puolesta, tykkään pimenevistä illoista ja osin sateestakin. Oikeastaan ainoa miinus on tuo luonnon happaneminen ja minun siinä sivussa. Pakkasia odotellessa siis.

  Mukavaa lomaa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Toivottavasti tulee, siis hyvä syksy pitkään pitkään aikaan! Noi homejutut on kyllä niin paska homma. Oon ajatellut niin ennenkin, mutta nyt vielä enemmän, kun on töiden puolesta tullut perehdyttyä niihin juttuihin. Tsemppiä!

   Mäkin oon jotenkin ihan viime aikoina kehittynyt tuossa stressittömyysjutussa. Vanha minä yrittää aina joskus nostaa päätään, mutta, mutta.. Kun muistaa aina välillä tutkiskella itteään, niin kyllä se siitä.

   Kivaa kun kerrot kuulumisia :)

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3