maanantai 14. heinäkuuta 2014

Lenkkeilyä ja festareita

Oi mikä ihana helteinen viikko ja viikonvaihde takana. Pitkästä, todella pitkästä, aikaa juoksin myös yli neljänkymmenen kilometrin viikon. No, puoli kilometriä yli, mutta yli kumminkin. Kilometrit meni siten, että 12.5km + 13km ja 15km. Tuo viimeinen oli myös pisin lenkki sitten kevätkesän (?) 2013.

Maantielenkiltä. Niin kesäinen Keski-Suomi.


Jalkapa se ei oireile juostessa ollenkaan. Sen sijaan ilman kenkiä kävellessä jalkaterä on kauttaaltaa oudon tuntuinen. Ikään kuin kudokset ja jalkaterän pienet lihakset olisivat jotenkin kireät. Mitään varsinaista kipupistettä en hakemallakaan löydä. Juoksuhan se on tukkoista, mutta juoksua kuitenkin. Tuolla pisimmällä lenkillä jopa hetkeksi unohdin juoksevani ja olin ajatusten vietävänä. Se on hyvä merkki ja sitä kaipaan. Tällä kuluvalla viikolla voisi pitkiksen kasvattaa kakkosella alkavaksi.

Festaripallo.


Lauantaipäivää vietettiin SuomiPop festareilla. Mun ja Jaran lisäksi mukana oli äiti, pikkusisko ja pikkuveli. Tavattiin myös Jaran veljen avovaimoa, joten perhepiirissä meni nämä festarit. Ihan mukava oli katsella ja kuunnella livemusiikkia, pitkästä aikaa sitäkin. Myös toinen veli perheineen oli kyläilemässä Jyväskylässä viikonloppuna. Melkoista säpinää on kyllä nämä viikonloput. Ensiviikonloppuna nimittäin olisi tiedossa ystäväpariskunnan vierailu ja asuntomessuja.

Veljeltä perheineen saatiin hienon
hieno tuliainen.


Ehkä niitä kolmekymppisiä vietän ihan rauhassa Jaran kanssa kahdelleen. Jos vaikka katselis jonkun juoksutapahtuman taikka sitten muuten vaan tekis jonkun piknikretken jonnekin. Elokuun ensimmäinen viikonloppu on nimittäin taas reissua Ouluun tiedossa.

Summerselfie!

1 kommentti:

  1. Olipa mukava lukea, että jalka antaa taas juosta. Mikäs sen mukavempaa kukin näillä kesäkeleillä hölkätä ja nauttia säästä, ja kyllä, välillä jopa unohtaa juoksevansa :D

    VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3