keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Huh hellettä!

Ihana lämpö, ihana aurinko, ihana kesä. Oon niin vimpan päälle kesäihminen, ettei mitään järkeä. Mun mielestä aina vois olla tällaiset kelit. Aina.


Eilen sain lenkkiseuraa pyöräilevästä pikkusiskosta. Kierrettiin Tuomiojärvi ja lämmintä riitti. Huomenna saan lenkkiseuraa Janista. Aiotaan kiertää Jyväsjärvi. Sekin lenkki maistuu yli vuode tauon jälkeen. Lenkillelähtö ja juoksutuntemukset ei kyllä ole lähelläkään normaalia, mutta olen kuitenkin saanut lähdettyä. Parhaiten aamulla, mutta toisinaan myös illalla. Eilen laitoin merkille, että hikoilukin on roimasti vähentynyt. Ei ainoastaan eilen, vaan myös yleensä.


Juomaa kyllä riitti ja lopuksi hölkättiin vielä Haukkalan lähteen ohi, jossa täytettiin tuo pullo täyteen kylmää lähdevettä. Juomapullolle ainaskin tuli hiki. Lenkin loppuhuipennus oli pulahdus Tuomiojärveen. Ensimmäistä kertaa ilman saunaa tänä kesänä. Perjantaina ajattelin mennä sinne labraan kontrollikokeisiin. Toivottavasti labralähete on avoin, ettei tarvii elo-syyskuun vaihteeseen odottaa.


1 kommentti:

  1. Kesä on kyllä paras :) Jo ihan senkin takia, ettei tarvitse pakata päälleen sataa vaatekertaa, kun lähtee lenkille. Jos on lämmintä, niin hetkittäinen sadekaan ei haittaa.

    Meinasitkos sä vielä sinne Keuruun yömaratonille, eikös se ole jo kohta?

    VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3