tiistai 10. kesäkuuta 2014

Rekkaribongailu

Rekkarikilpibongaus. Tuo työmatkapyöräilyn, automatkojen ja maantielenkkeilyn viihdyttäjä. olin jo melkein unohtanut koko pelin. Vappucruisingkin osaltani jäi viime vuonna näkemättä. Niihin aikoihin taisin tuon pelin edellisvuonna aloittaa. Pitkään jumitin nelosessa, unohtaneena koko jutun. No tuossa jokin aika sitten nelonen tupsahti eteen koulun parkkiksella. Vielä sekään ei saanut mua uuteen nousuun, mutta viime viikkoisella lenkillä vastaantulleen vitosen jälkeen oon taas ollut hereillä.
Säännöt pelissä menee siis niin, että autojen rekkareita bongataan järjestyksessä ykkösestä alkaen. Maistuu ne maantielenkitkin paremmin. Innostuksen sain työkaverilta, joka menee jo ties kuinka pitkällä. Itse oon tartuttanut saman buumin pikkuveljiin sekä toisen niistä tyttöystävään. Hyvähän niiden on siellä pääkaupunkiseudulla. Tällä hetkellä hakusassa on siis kutonen, johon helpotusta ei tuonut edes Helsingin reissu. Joskin sen sanon, että motarit (ja etenkin niiden suojakaiteet) on rekkaribongailua varten suunniteltu niin huonosti.

Pelaako teistä joku rekkaribongailua? Missä ootte menossa ja mistä löytyy kutonen? Jos ette, niin kokeilkaapa. Tai oikeastaan saattaa käydä niin, että jos luette tämän ja näätte pian ykkösen, niin peli ikäänkuin huomaamatta alkaa. Niin taisi käydä itellekin. Ei haittaa. Ihan jonninjoutavaa, mutta kohtalaisen hauskaa!

8 kommenttia:

 1. Kaikkea sitä. :D Mut kiitos tästä selvityksestä! Jo mä mietin sen yhden fb-päivityksen kohdalla, että mikä niissä suoja-aidoissa oikein on vikana. :D Mut nyt selvis sitten sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, oota vaan kun törmäät siihen ykköseen taikka viimistään sen jälkeiseen kakkoseen.. :D

   Poista
 2. Oi, olin unohtanut jo rekkaribongauksen! Kymmenisen vuotta sitten tuli tuota harrastettua tai välillä oli tosi pitkiä taukoja, kun unohdin koko homma :) En oo ihan varma, mihin numeroon jäin... Ehkä jotain 54. Jos ei muista, niin pitääköhän aloittaa alusta..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uou, ootpa pitkällä. ei, ei todellakaan tartte vuodattaa näitä tuskan hetkiä täällä alkupäässä.. :D

   Poista
 3. Ei rekkareita, mutta haaste: http://www.niobiumia.net/2014/06/blogihaaste.html :)

  VastaaPoista
 4. "Vähän" myöhässä kommentti, mutta itse olen harrastanut tätä ehkä viisi vuotta. Vuotta en ihan varmaksi muista, mutta heinäkuun alkua se oli, kun aloitin. Tällä hetkellä haussa on 62. Välillä on tuskastuttavan pitkiä taukoja, kun sivuosumia tuntuu tulevan vastaan päivittäin. Onneksi myös hyviä putkia. Hauska harrastus joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3