sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Suksikaupoilla

Ihan täysin ei nää mun suunnitelmat virkeästä lauantai-aamusta toteutuneet ja viikonloppu menikin sitten liikuntojen suhteen nollalinjalla pienen flunssapöpön yrittäessä nostaa päätään. Kuumetta se ei kuitenkaan nostanut ja olokin alkaa olla parempi, joten toivossa on hyvä elää, että tämä oli tässä. Viikon liikunnoiksi jäi muutama hassu tunti alkuviikosta:

Ma: Juoksu 35min.
Ti: Kuntosali 1h15min.
Ke: Juoksu yht. 40min. + FitInterval 55min.
Ja that's it. Yht. 3h25min. Tästä viikosta ei siis paljon jäänyt jälkipolville kerrottavaa.

Koska kuumetta ei tosiaan noussut, niin kävin viikonlopulla haukkaamassa happea kaupungilla ja kotiinpalatessa olin lähes 400 euroa köyhempi luistelusuksien omistaja. Whaaaaat? Itse sukset jäi vielä kauppaan pohjustus- ja luistovoideltaviksi ja monot kourassa palasin kotiin huilailemaan.


Mähän en ole ollut mikään hiihdon ylin ystävä koskaan, mutta liikunnallisena lapsena olen sitä kuitenkin kohtalaisen hyvin osannut. Luisteluhiihtämällä tuohon aikaan aina etenin ja viimeisin hiihtokokeiluni yhtään millään tyylillä on yläasteen pakkohiihtotunnilta. Siitä on jotain vajaa 15-vuotta. Useana vuotena olen miettinyt, että näinköhän nauttisin siitä hiihdosta nykyään, mutta tähän viikonloppuun saakka suksihankinta on aina jäänyt tekemättä. Tuossa yhtenä päivänähän tarkoituksena oli vuokrata luistelusukset ja kokeilla tuota hiihtoa ensin, mutta laajis tarjosi vain kamaa perinteiselle. Hiihtokokeilu jäi sitten tekemättä, koska talvi 2014 on tarjonnut vain kilometrin mittaisen ensilumenladun. Ihan niin orientoitunut en ollut. Koko ajan kasvavan innostuksen kourissa olen kuitenkin katsellut latupohjilla meneviä luisteluhiihtäjiä, joten suksikaupat oli tämän innostuksen vääjäämätön lopputulos. Toisaalta, en oo ikänäni katunut mitään urheiluhankintaa! Haastetta on, todennäköisesti myös hioltopuolella, hah!
2 kommenttia:

 1. Hö, mä pääsin hiihtämään tänä vuonna kaksi kertaa ja nekin lapsen kanssa sitä lapsen tahtia ja vieläpä jäällä eikä millään ladulla. Ladun majalla olisi vissiin ollut jonkinlaiset valaistut ladut, mutta eipä taida olla enää kun tuolla vettä sataa....
  Ensi vuoteen siis :) Hienolta näyttää monot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mua huvitti, että het kun ostin sukset tuli melkein melkein kesä.. :D

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3