maanantai 17. helmikuuta 2014

Liikuntapäiväkirjamerkinnät

Viikon liikunnat ja tarkentavat fiilikset parilta viikolta.

Viikko 6:

Ma: -
Ti: Juoksu yht. 30min. + Kuntosali 1h20min. (Vartti hölkkää salille ja vartti hölkkää kotiin. Hyvät reenikset..)
Ke: Juoksu yht. 40min. + FitInterval 55min. (Kävin siis juosten mennen tullen yliopistolla FitInterval tunnilla. Muistaakseni oli yövuorojen välipäivä, olin hoitanut energiat päin puota ja tunti kun on aikamoinen syketunti, niin juoksu takaisin kotiin tuntui niin paskalta. Tuo tunti on kyllä ihan superkiva!)
To: Juoksukävely-yhdistelmä 55min. (Yövuorokooman jälkeen kaipasi jotain matalasykkeistä ulkoliikuntaa. Hölkkä sujui about puoli tuntia, kunnes jalka sanoi että nyt on paras edetä vuorovedoin loppuun. Taas mietin, että jumankauta kun olisi kunnossa!)
Pe: Kuntosali 1h20min. (Sali kulkee nyt!)
La: -
Su: Juoksu 40min. (Tuntemuksia lähinnä akilleksessa tulee siinä puolen tunnin kohdalla. Kipu ei ole niin kova etteikö juoksua pystyisi jatkaa, mutta uskon että silloin tulisi leposäryt. Nämä tämänmittaiset lenkit eivät kuitenkaan ole vaikuttaneet negatiivisesti arkikävelyyn. Aamusärkyä on, mutta siihen ei auta myöskään juoksemattomuus.. Joten joten.. Mennään nyt päivä kerrallaan.)
Yht. 6h20min.

-----

Viikko 7:

Ma: -
Ti: -
Ke: Juoksu yht. 30min. + Kuntosali 1h15min. (Jälleen kerran hölkällä salille ja takaisin. Nyt oli kyykynkin sarjapainot oman painon verran. Hahaa.)
To: Kuntosali 50min. + Spinning 1h10min. (Kävin tekeen salitreenilöitä ennen spinningiä. Nyt kun oon valkannut mun lempparisaliksi monnarin, niin en kyllä jaksa tuosta Killerin salista tykätä sitten yhtään. Enpä siellä kyllä just ikänä käykään. Se on niin... no hieno tai jotain. Ja ne kyykkypaikatkin on niin onnettomat.)
Pe: Juoksu yht. 30min. + Pumppi 1h (Juosten mennen tullen pumppiin yliopistolle)
La: Juoksu 35min. (Yhden yövuoron jälkeisen miniyövuorokooman lenkki, joka päättyi suoraan anopin saunaan. Kyllä noiden jälkeen elämä taas maistui.. hyvälle!)
Su: Juoksu 35min. + Spinning 50min. + Juoksu 25min. (Yhdistelmätreeni.. Olin lähes jo suorittamassa päivän pitkää pk-treeniä hiihtoladulla suksilla, mutta Laajiksen suksivuokraamon typy kertoi ettei niillä ole luistelusuksia vuokrattavana. Yhyyyyyyyy. Olin niin latautunut hiihtoon. Oon latautunut siihen jo yli kymmenen vuotta. Pertsaan en suksia jaksanut sitten vuokrata, latua kun oli tarjolla vaan kilometrin mittainen ensilumenlatu. Ihan niin latautunut en ollut...)
Yht. 7h40min.

Aika perusviikkoja siis. Apaattisen tammikuun jälkeen jopa ihan hyviä liikuntaviikkoja. Noiden lisäksi mulla tulee hyötyliikuntaa matkojen muodossa joitain kymmeniä kilometrejä viikossa. Työmatka omaan työpaikkaanhan kohtalaisen lyhyt, n. 500 metriä suunta. Nyt harkkapaikkaan tuo matka on lisäntynyt reippaaseen kahteen ja puoleen kilometriin suunta. Sitten on kauppareissut, liikuntamatkat jne. Arkiliikunnoista en kuitenkaan pidä minkäänlaista kirjanpitoa, sitä lienee hyvinkin vaihtelevat määrät. Toinen juttu on venyttelyt, mistä en pidä kirjaa. Vaikka ehkä aihetta olisi, ainakin jos sillä pystyisi terävöitymään kyseisessä asiassa!


Viimeisimmältä sunnuntailta
Voi tuo juoksureppu on kyllä yks parhaita mun omistamia asioita!

4 kommenttia:

 1. Heh, nauratti tuo kohta venyttelyistä...Itse olen ruvennut pitämään kirjaa nimenomaan niistä niin tulee sitten ne pakolliset tehtyä hölkän jälkeen. Muuten jää 100 % varmasti tekemättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan pitäis ittekkin! Miten siihen pitääkin itteään välillä niin lujaa komentaa.. :D.

   Poista
 2. Meneekö sulla unirytmi sekaisin yövuoroista? Ilmeisesti ei koska energiaa piisaa noin paljon treenaamiseen :D Veikkaisin että yövuoro + huonosti nukutut unet + liian vähän energiaa = maailman hirvein juoksulenkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei mulla ehkä hirveen sekaisin, mutta onhan se vähän sellanen töttöröö -fiilinki. Joskin kyllä liikunta sitten helpottaa ja auttaa saamaan sellasta normaalia olotilaa taas. Karmein yhtälö näin työvuorollisesti on ehkä ilta-aamu, sen aamun jälkeen on turha kuvitella mitään pk:ta kummempaa..

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3