keskiviikko 30. tammikuuta 2013

But I'm Still Fine

Heipparallaa, pitkästäaikaa! Edellisessä postauksessa kertoilin orastavasta flunssasta, jonka kanssa yritin sinnitellä starttiviikkoa ammattikorkealla. Se orastava flunssa äityi sitten loppuviimein yli 39 asteen kuumeeksi, jota kesti yhteensä lähes viikon päivät. Jossain vaiheessa sain raahattua itseni päivystykseen, josta poistuin kotiin diagnoosilla alkava keuhkokuume ja popsittavaksi sain kohtuu vahvan ja pitkän antibioottikuurin. Keuhkokuvissa näkyi "jotain huttua", CRP semisti koholla ja happisaturaatio arvot vähän alakanttiin. Antibiootti rupesi kuitenkin aika nopeasti kohentamaan oloa ja muutaman päivän päähän ohjelmoidussa kontrollissa oli tuo tulehdusarvo ja happisaturaatio jo korjaantuneet. Sairaslomaa tuli ennätyspäivät ja urheilutaukoakin olen pitänyt käytännössä tähän viikkoon asti.

Ei taida olla kovin kauaa siitäkään, kun kirjoitteilin täällä jälkitaudeista ja valittelin olleeni elämäni flunssassa :D. No, onneksi en tiennyt silloin, että vielä ne kumpikin kolahtaa omalle kohdalle :D. Mutta niin vain tuokin flunssa helpotti ja nyt tuntuu, että se vei mennessään kaikenlaiset puolitukkoiset ja puolikipeät olot ja pitkästäaikaa tuntuu, että oon oikeasti tosi terve nyt! Toivottavasti tällä fiiliksellä mennään (öö.. taas seuraavat seitsemän vuotta?) eteenpäin. Epätavallisen paljon oon kyllä nyt loppuvuodesta/vuodenvaihteessa sairastellut, kun on sellaista pikkuyskää, -nuhaa ja -kurkkukipua ollut vähänväliä ja muutaman kerran ihan kuumekin. Ottaen kuitenkin huomioon sen, että jotain neljään-viiteen vuoteen en esim. flunssan takia ole joutunut jäämään pois töistä. No, ehkä tää sjysäys sitten teki tuloa ja ne on nyt historiaa.

Tää blogi on kyllä aika vahvasti sidoksissa urheiluun, joten kun sen saralla ei ole mitään annettavaa, niin tolleen sairastaessa päivitykset jää näköjään uupumaan. Kirjoittamisesta katoaa sellainen voima tai jotan.. Siitä huolimatta oon aina säännöllisin väliajoin miettinyt, että pitäisipä yrittää saada tekstiä kasaan siitä, että missä mennään. Vähän niinkun, että  jos ne siellä odottais. Tosi jännä ilmiö. Mut ihanaa, jos te ootte pystynyt treenaamaan! Tällä viikolla luvassa tulee olemaan ainakin tekstiä työntekijöiden liikuntaeduista Se on tässä mun arvon kollegoiden keskuudessa aika pinnalla oleva asia just. Myöhemmin kuulette miksi!

Kivaa (keski)viikkoa!


(weheartit.com)4 kommenttia:

 1. No kyllähän täällä onkin ooteltu! :) Hyvä juttu, jos alkaa taudit olla takanapäin. Tein pitkästä aikaa itelleni oikeen treeniohjelman ja suht terveenäkin oon saanut onneksi olla. Jännä nähdä, miten tuo ohjelman noudattaminen näkyy tuloksissa sitten myöhemmin keväällä ja kesällä.

  VastaaPoista
 2. Löysin blogisi eilen ja täytyy kyllä nyt kehua kivaa ja inspiroivaa blogiasi. Ja näin flunssakautena on kivempi sairastaa yhdessä (vaikka verkonkin välityksellä :D) kuin yksin. Nyt ei sitten muuta kuin tsemppiä tervehtymiseen ja paluuseen treenin pariin. Terv. Hilkka (treasure365@blogspot.com)

  VastaaPoista
 3. Kiitti kannustavista kommenteista :). Aiotko anuk sinne vaaroille syksyllä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mm. sinne. Tässä on ensin Jukola, Sulkava ja jotain Jämin pyöräilyjä ja juoksenteluja, mutta sitten lokakuussa Kolille! Majoituskin on jo varattu :)

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3