maanantai 10. elokuuta 2015

Lomalla!

Viime viikkoina kultaakin kalliimpi aika on tuntunut olevan kortilla. Nyt on kuitenkin viikon mittainen lomapätkäs, jonka hyvällä tuurilla sain! Vaikka tuo loma meneekin pitkälle opparin merkeissä, on sillä silti hauska leijua.Tässäpä muutamat hauskat ja vähän erilaiset treenit viime viikoilta:

Pyörä-juoksu -yhdistelmä:

Tein ekan pyörä-juoksu -yhdistelmätreenin ja respectit triatleetteja kohtaan nousi kyllä, jos mahdollista, vielä muutaman pykälän lisää! Pyöräilin reilun 15K ja juoksin sellaisen nelisen kilsaa.. Joista eka kilsa tuntui, kun olis pyöränpenkki persiissä ja pari vikaa kilsaa sitten nilkka-jalkaterä -osasto laittoi vastaan ja huolella. Kun vaan tuo juoksu joskus rupeisi sujumaan, niin varmana näitä tulee lisää ja lisää!

CycloCross:

Ekaa kertaa käytin pyörää siellä, missä se silloisilla renkaillaan on omimmillaan. Eli hiekkatiellä. Sekin oli yllättävänkin hauskaa ja tuo maantiepyörän ja cyclon välillä tehty pitkä pohdinta vaan vahvistuu ja vahvistuu oikeaksi! Sittemmin kyllä vaihdoin maantierenkaat alle, joka muuten sekin ratkaisuani oikeaksi vahvisti. Syksymmällä kerkee ajella noilla cyclon renkailla. Painetaan nyt maantierenkailla siihen saakka.

Sauvakävely:

Blogitoveri oli vierailemassa kotikonnuilla täällä Jyväskylässä. Sovittiin treenitreffit sauvakävelyn merkeissä, mulla kun tuo juoksu, eikä etenkään polkujuoksu, tahdo onnistua. Laajavuoren metsää koluttiin ja aika meni kun siivillä. Virkistävää vaihtelua, kun on seuraa. Tosi positiivista on myös se, että harrastaminen tuo yhteen niin erilaisesta elämästä tulevia ihmisiä. Luultavasti sitä muuten pyörisi vaan hoitsujen ja lapsuuden ystävien parissa, hah!

Paluu salille:

Henkilökohtainen kesäloma kuntosalista loppui. Kesää ei juurikaan tullut, mutta salitauko kylläkin. Kuukauden tauon jälkeen suoraan maastavedon pariin. Jälkimmäisestä taukoo on tullut nilkkamurtumasta lähtien, eli domsit oli taattu. Ehkä vielä joskus kyykkyäkin. Kunhan nuo voimatasot saisi suurinpiirtein tasaisiin mittasuhteisiin. Siihen saakka lienee järkevä pysyä suurinpiirtein yhdellä jalalla tehtävissä liikkeissä.Kahden edellisen viikon treenit vanhemmasta alkaen:

ma: juoksu 30min. + core 15min.
ti: pyöräily 1h25min. + puistojumppa 1h
ke: juoksu 30min.
to: pyöräily 1h30min.
pe: ---
la: pyöräily 35min. + juoksu 20min. + core 20min.
su: pyöräily 2h10min.
yht: 8h45min.

ma: ---
ti: core(+muutakin) 45min.
ke: pyöräily4h10min.
to: sali 1h10min.
pe: pyöräily 1h30min
la: sauvailu 1h50min.
su: ---
yht: 9h25min.Sellaisia viikkoja. Kuvituskuvina instagramfeediä. Nyt häippäsen mustikkaan!

4 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa! Itse aloitin oman kesälomani sairastumalla flunssaan (mitä ei ole tapahtunut ainakaan pariin vuoteen). Jos tää mun uudestaan kipeytynyt koipi joskus antaa myöten, niin voidaan mennä yhdessä sauvakävelemään sit syksyllä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja vaikka mitä muutakin :). Toivottavasti flunssa helpottaa pian!

   Poista
 2. Pyöräilystä juoksuun siirtyminen ei tunnu niin tönköltä kun vaihtaa viimeiselle puolen kilsan pyörämatkalle tosi pienen vaihteen ja vispaa lujaa. Se on vähän juoksumaisempaa, kun jalat pyörii ilman varsinaista vastusta ja vispausnopeus on lähempänä juoksun askelnopeutta. Taannoin tuli työmatkaa mentyä pyöräily-juoksu -kombolla, tätä pyrin käytttämään, siinä oli aika suuri ero kun unohti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa vinkistä! Täytyypä seuraavalla kerralla laittaa kokeiluun..

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3