tiistai 8. toukokuuta 2012

Heavyway ARKI

Back to the heavyway ARKI. Viikon loman viimeinen päivä. Saldona kaksi kiloa ja kymmenen kilometriä. Olen siis lähes viikon avnunut mm. äitini, siskoni ja lapsuuden ystäväni sohvalla :D. Takana siis pohjanmaa-tour kattaen akselin Seinäjoki, Vaasa, Alavus ja Ähtäri. Viimeisessä näistä olen onnellisesti saanut nähdä päivänvalon ja toiseksi viimeisessä kasvaa ja käydä koulut. Mukava oli tulla kotiin, mutta kyllä sitä saa taas ikävöidä kaikkia (joita nyt ei niin kovin montaa ole), jotka siellä suunnalla asuu.

Kevät oli lakeuksilla paljon pidemmällä, kuin täällä Keski-Suomessa. Lunta ei ollut missään, edes metsässä. Tänään juoksi ensimmäisen lenkin Laajavuoren pururadalla ja aikamoista lälliä oli osin. Jopa lumisiakin kohtia. Ainakin kahtena viime keväänä kun nuo lenkit on ollut juostavassa kunnossa jo vapun alla. Komea oli kuitenkin päivä tänään, että kyllä se kesä sieltä tulee.  Nyt varmasti joku tämän blogin sadoista innokkaista lukijoista (!?!??!) ajattelee, että taas tuo tyttö jauhaa tuosta kesän tulemisesta ja keväästä ja plaa plaa. Mutta ihan OIKEASTI mun tulee seurattua luontoa ja vuodenaikojen vaihtumista juostessani. Ja se on yksi juoksun tuomista iloista minulle. Lienee sanomattakin selvää, että lempi vuodenaikani on kesä. Osin myös kevät ja syksy. Mitä lähempänä kesää, sen parempi. Toisinsanoen siis pidän "loppukeväästä" ja "alkusyksystä", heh. Talvea inhoan. Ok, siedän. Koska on pakko sietää.

Seuraavassa kuvasarjassa on lenkkipolultani ottamaa kuvaa eri vuodenaikoina. Hiihtopiireissä kyseistä mäkeä kutsutaan "murhamäeksi", näin olen kuullut. Varma en voi olla, sillä en tiedä hiihtopiireistä juuri mitään. Kuten en hiihtämisestäkään (Haluaisin kyllä, ehkä. Jos vaikka sietäisin sen ansiosta talvea edes vähän paremmin.). Jokatapauksessa siitä syystä kyseisissä kuvissa ei ole lunta, sillä talvella tuolla reiteillä menee ladut. Ehkä hiihdän ensitalvena edes ottamaan sen yhden kuvan. Mutta suksilla en tuota mäkeä ylös mene! Oli murhamäki tai ei, varsinainen tappomäki ainakin, voin kertoa!
                                          
24.08.2011
  10.11.2011   

08.05.2012, Tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3