torstai 10. toukokuuta 2012

Säätöä..

Heavyway arki olikin sitten tosi heavyway. Keskiviikkona kuvittelin tosiaan palaavani reilun viikon loman jälkeen iltavuoroon. Siinä kymmenen yli seiska jostain syystä heräsin ja tsiigasin kelloa ja ne jokusen puhelun, jotka oli tullut duunista. Ajattelin siellä olevan pulaa aamuvuorolaisista ja soitin kuitenkin sadasosasekunnin harkinnan jälkeen takaisin; kullakseni, että mun olis pitänyt JO olla töissä. Että kiva kiva. Miten mä idiootti olin kuvitellut kokoajan meneväni iltavuoroon. Se vei sitten kakskyt minsaa täydestä unesta lomalta töihin. Herätykello raikas aamu ysiltä kansliassa... "Että kerkee ennen töitä lenkille". Jep. No siinä tohinassahan meni sitten koko eilinen päivä ihan reisille ja unohdin totaalisesti myös tämän päivän kehityskeskusteluajan. Onneksi sentään nyt tiedän huomenna meneväni koulutukseen.. Sekin oli vähän siinä muistin rajoilla, onneksi tuli puheeksi tuolla töissä tänään. Onkohan muiden elämää tällästä säätöä? Enkä mä käsitä, kun aina yritän olla niin jämpti ja täsmällinen, mutta sitten kun hommat menee tälläsen säätämisen puolelle, niin ne menee sitten TODELLA SÄÄTÄMISEKSI.

No olen nyt anyway lomaillut ja levännyt. Tänään oli ihan jo nastaa olla töissä. Oikeasti iltavuorossa :D. Päälle hölkkäsin vielä töistä kympin verran Tuomiojärven, Palokkajärven, Tourujoen sekä Jyväsjärven (kai järvet kirjoitettiin isolla...?! En jaksa tarkastaa..) rantoja keskustan kämpille. Siinä kyllä kävi mielessä, että ei täältä kaupungista ihan heti nuo rantaviivat lopu. Silläpä Jyväskylästä pidänkin. On järviä, korkeuseroja ja monipuolista maastoa. Usein huvittaakin, kun kaikenmaailman juoksuartikkeleissa lukee, että etsi jokin hyvä mäki treeneihin.. Mäkiähän kyllä löytyy, mutta etsippä se tasainen pätkä :D. Kontrasti on taas melkoisen suuri, kun tuolta aakeelta laakeelta kotiutuu. Niin, nyt voi jo sanoa, että kotiutuu.

Huomenna sitten koulutukseen ysiltä (Vaiiii.. Olikohan se ysiltä?!). Saa nukkua vähän pidempään. Sitten viikonlopun viettoon, vapaan viikonlopun. Lauantaina olis tarkoitus osallistua entisten ja nykyisten työkaverien kanssa Likkojen lenkkiin. Vajaa kahdeksan kilometriä kävellen. Ihan höpöhöpö-tapahtuma, kalliskin vielä. Mutta onhan se nyt mentävä, kun on sovittu. Mieluummin kyllä osallistuihin samaan aikaan Laajavuoressa olevaan Salomonin ja Intersportin järjestämään "maastojuoksupromomikälielenkkiin", johon Jn kävin tänään ilmoittamassa. No kuulen ehkä mitä siellä on maastojuoksusta kerrottu, sikäli mikäli J nyt sinne pääsee.

Nyt unta palloon, että jaksaa taas huomenna virkeenä säätää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3