keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Viisurinpoisto vaihtui norovirukseen

(Kuvituskuva viikonlopun ulkoiluista)

Tämän viikon liikunnat piti mennä plörinäksi tiistaisen viisurinpoiston vuoksi. No maanantain ja tiistain välisenä yönä tulikin pari muuttujaa kehiin. Heräilin siinä yhden-kahden aikaan yöllä todella kummalliseen oloon. Olen kova reagoimaan vatsalla ja huonovointisuudella kaikenlaisiin tilanteisiin, mutta en ihan niin kovasti. Aika pian rupesin kuuntelemaan kuinka nuoriso yläkerrassa vetää vessaa yhtenään ja tajusin, että ne ehkäpä oksentaa. Kömmin ylös ja niinhän ne teki. Sen sileän tien piti itsekin juosta vessaan.

Yö ja aamupäivä meni sohvan ja vessan välillä juostessa. Eikä pelkkä pahointi riittänyt, vaan riesaksi nousi myös 38 tuntumaan noussut kuume. Eilispäivänä täällä oli yksi aikuinen ihmisraunio ja kaksi nuorisoihmisrauniota, joista toinen tässä tilanteessa ihan lapsi. Norovirusta on ollut liikenteessä ja luulisin kyseessä olleen sen. Valehtelematta elämäni kovin vatsatauti. Tänään ei ole enää kuumetta, eikä pahoinvointiakaan. Olo on kuitenkin edelleen ihan käsittämättömän voipunut. Aamuisella puntarikäynnillä huomasin, että painokin alhaisempi kuin vuosikausiin. Luulen, että tästä toipuminen vie huomattavasti kauemmin kuin viisurinpoistosta toipuminen olisi vienyt. Täytyy kuitenkin olla tyytyväinen siitä, että tauti iski juuri ja juuri ennen toimenpidettä. En nimittäin uskalla edes ajatella mitkä olisivat olleet mahdolliset seurakset siitä, että tartunta olisi tullut vielä avonaisen haavan ollessa suussa.

Tästä ei nyt kuitenkaan ole suunta kuin ylöspäin. Huomenna loppuu tämä "leuanvetoleiri" (jonka tulokset nyt valitettavasti jäi viimeisiltä päiviltä vetämättä) ja pääsee kotiin toipumaan. Koti-ikävä on kyllä kieltämättä kova ja luulen, että myös nuoriso potee ikävää. Toivottavasti te pysytte terveinä!

edit: kerrottakoon vielä, että myöhemmin keskiviikkona mun vatsataudista juontanut äärinmäisen heikko olo sai kunnon adrenaalipläjäyksen Jarpan soittaessa ja kertoessa, että JOKU VITUN IDIOOTTI oli puhkonut meidän autosta renkaat! Äkkiseltään ajattelin, että tää on vissiin se hetki kun voi heittää pyyhkeen kehään, mutta ei, TÄÄ ON SE HETKI KUN NOUSET ITTE SINNE KEHÄÄN! Hitto mitä idiootteja. Tää renkaanpuhkonta oli siis loppuvuonna ihan epidemia Köhniö-Kypärämäki -akselilla. Luulen, että sama idiootti nyt meidän kulmilla. Toivon todella, että tää tyyppi potee vähintään yhtä kovaa vatsatautia ja vähintään kaks kuukautta! Ei mulla muuta.

6 kommenttia:

 1. Ei hemmetti. Feel you! Oli toi sama kaks kk sitten ja oikeesti laihduin 5kg yhden vrk:n aikana. Näytin tosi pahalta painaessani 44kg. Aloin siitä muuten sitten vetämään kunnon lihotuskuuria, ja nyt painakin sitten jo yli 50. No, meni vähän sivuraiteille, mutta tiedän, miten kurja tommonen tauti on.

  Tsemppiä sinne kaikille, ja sulle myös viisurinpoistoon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Sain just pari pykälää paremman fyysisen olon ihan puhtaan suuttumuksesta johtuvan adrenaliinibuustin vuoksi, kun Jarppa soitti ja kertoi, että joku vitun idiootti oli puhkonut autosta renkaan! Ei jumankauta, toivottavasti tää keskiviikko on käänteentekevä ja se käänne olis parempaan :D.

   Poista
  2. Haha, tänkin tajuan. Saa kanavoitua angstin johonkin muuhun kuin omaan oloon. No, mut pianhan te vaihdatte jo kesärenkaat. ;)

   Poista
 2. Voi kauhistus, kylläpä sinua koetellaan. Pikaista voinnin kohenemista!
  Tuollainen ilkivalta on kyllä ärsyttävää! Mulle kävi kerran niin, että parkkipaikalla oli joku kolhinut autoni toisen kyljen ihan kunnolla sisään ja (tietenkin) kadonnut paikalta. Raivostutti suunnattomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä ärsyttävää kaikenlainen ilkivalta. Ihmettelen kyllä, että miksei voi myöntää tekosiaan/vahinkoa, pyytää anteeksi ja selvitellä kuinka asian voi korjata ja korvata. Ihan hölmöä!

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3