keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Päivä elämästä postaus: paluu eiliseen.

Oon tehnyt näitä päivä elämästä -postauksia ennenkin ja nyt on taas luvassa sellainen. Päivä saikulla, joskin näihin näihin viikkoihin peilaten ihan todella epätyypillinen päivä monilta osin.

Aamukahvi, Arabian perhoskuppi ja Keskisuomalainen. En melkein osaisi olla ilman.

Herään aamulla kasin aikaan. Aurinko paistaa sänkyyn ja köllöttelen siinä johonkin puoli ysiin, kunnes kampean kahvin keittoon ja aamupesuille. Aamukahvi ja Keskisuomalainen, jonka jälkeen rötvään vielä tovin sängyssä. Hitaita aamuja, niitä tässä on ollut riittämiin. Kohta puuroa ja lisää kahvia, Jarppakin nousee. Sillä on vapaapäivä. Olin aamulla lukenut Kunnon kaipuu -blogista heidän perheensä palkitsemisjärjestelmästä ja höyryän siitä Jarpalle. Mäkin haluan jonkun tuollaisen. Jarppa ei ole ihan yhtä innostunut kun minä, mutta väsäilen kuitenkin listan, jossa saa pisteitä kotihommista. Nimenomaan haluun sen just nyt, koska sovittiin eilen, että siivoillaan tänään. Analysoidaan yhessä mun kävelyä, jossa on edelleen ongelmia tosi paljon.

Nää Wireless -kuulokkeet käytössä vaan vähän,
mutta just esim. tähän hommaan sopivat!

Puoleen päivään mennessä oon viilaillut yhtä koulutehtävää, imuroinut ja pessyt lattiat. Ekaa kerta yli seitsemään viikkoon tartun Hooveriin. Homma oli hidasta kun mikä ja erityisesti sängynalunen aiheutti haasteita nilkan kanssa. Siivousmusana Pariisin Kevään uusin levy, koska vappuna ollaan menossa äitin kanssa kattoon kyseistä bändiä, jee! Jarppa on lähtynyt fyssarille ja luvannut pyyhkiä pölyt. Mun mielestä väärä järjestys, mutta menköön, kun hän niin vannoi olevansa "pöllyyttämättä". Siivoussession jälkeen on nostettava kinttua vähän ylös. Kaivelen Spotifystä vanhempaa Pariisin Kevättä, googlaan lylicsit esiin ja alan laulella. Hah, tää menee siihen mitä noloilet yksin kotona -listaan.

Uimakamat menossa reppuun.


Pikaruokameiningillä.

Kokkailen yksinäisestä paistijauhelihasta lounaan kera wokkivihannesten. Sekä pää, että jääkaappi lyö tyhjää ruoan kanssa ja edellä mainittu toimii aina. Järkkäilen siivouksen jälkeisiä tavaroita paikalleen, katon tavarat valmiiksi illan uimahallireissua varten, kuuntelen edelleen Pariisin Kevättä ja välillä surffailen. Pitkin päivää teen nilkan liikerataa kehittäviä juttuja. On aika kova nälkä, mutta oottelen kuitenkin Jarppaa kotsaan. Joskus puoli kahden maissa syödään. Jarppa lähtee salille ja mulla on ajatus lampsia reilun kilometrin päässä olevaan S-Markettiin. Edessä on eka itsenäinen ruokakauppareissu yli seitsemään viikkoon. Itsenäinen siis, jos ei lasketa sitä, että Jarppa haki mut sieltä kaupasta.

Huonoa on kävely edelleen.

Tarkkasilmäinen löytää tippaleivät!

Kotona ollaan joskus neljän maissa. Harmikseni Ja laittaa viestiä, että uimahallireissu peruuntuu, koska auton huolto venyy. Hittolainen. Jarpan kyydillä pääsen salille ennen kasia, kun se menee hierojalle. Ihan hyvä juttu näin, koska huomenna aamulla ollaan anyway menossa Alvarille opiskelukamun kanssa. Syön välipalaksi rahkaa enkä tee yhtään mitään järkevää. Puran uimahallikassin ja heitän reppuun salikengät ja vesipullon. Muut kamat päälle. Ennen salille lähtöä vedän nassuun banaanin. Treeni on oikein tosi hyvä ja kesti himpun verran yli tunnin. Käsiä ja selkää sitä onnettomia reisilihaksia tein. Lopuksi koin leuanvedossa vielä totaalisen romahtamisen.

Salille lähtöä. Kenkien laittoa mummotyylin vielä.

Ollaan kotona joskus vähän yli ysi. Suihkut ja iltapalat nassuun. Mun makuun ehkä vähän turhan myöhäiset treenit. Päätän katsella netistä jotain turhanpäiväistä ja virittelenkin uusimman Aatami etsii Eevaa -jakson telkkariin. Kylmäpakkaus jalkaan ja aivot narikkaan. Pakkailen tavarat seuraavan aamun uimahllireissua varten. Suunnilleen samat tavarat, paitsi ei yökkäriä, koska mennään uimahallille aamulla. Mulla on siis sellainen tapa, että jos käyn illalla uimassa tms. niin laitan yökkärin suoraan päälle, jos palaan kotiin autolla. Tää menee varmaan sitten siihen listaan, että mitä noloilet julkisilla paikoilla, heh. Nyt vedin kuitenkin yökkärit kotona niskaan ja yhdentoista maissa painun petiin. Siellä lueskelen vielä uutisia ja blogeja kännykästä. Uni tulee ehkä puolen yön maissa.

Turkasen kalliit Tubifast -putkisukat hyötykäyttöön tottakai!

Sellainen päivä oli eilen. Ei mikään normipäivä, koska monen monta viikkoa meni paljon vähemmän tekemisen parissa. Tai enemmän turhan tekemisen, sanotaanko näin.

2 kommenttia:

  1. Siis tuo yökkärit halllilla (AaltoAlvarilla) -päälle on ihan paras vinkki ever! Miksen minä oo tuota keksinyt :)

    VastaaPoista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3