perjantai 29. heinäkuuta 2016

Hei hei, mitä kuuluu?

Pitkästä aikaa täällä! Blogihiljaisuus on jatkunut ja jatkunut, kunnes kynnys päivittää on kasvanut pikkuhiljaa kerrostalon kokoiseksi. Joka päivä olen silti miettinyt teitä ja sitä, että tänään tulen kertomaan kuulumisia. Voiton on kuitenkin vienyt työt, harrastukset, perhe, ulkoilma tai välillä ihan puhtaasti sohva. Oonko mä ainoa bloggari, jonka on hankala istahtaa "tyhjän paperin" ääreen, kun hiljaisuus on kestänyt riittävän kauan? Ikään kuin tekstiltä puuttuisi punainen lanka ja niinhän siltä puuttuukin. Palaan takaisin kirjoittelun pariin aina samanlaisella sillisalaatilla, eikä tämäkään kerta tee poikkeusta.

Muistatte ehkä, että mulla oli tarkoitus osallistua huomenna juostavalle Tampere Countryside Marathonille? No se jää nyt kuitenkin sairastelun vuoksi välistä. Jonkin sortin urheilua tässä kyllä jo pystyy harrastelemaan, mutta ei ihan kisaurheilua. Tarkoituksena oli tulla kuvaamaan ja kannustamaan pikkusiskoa juoksussaan, mutta karman laki osui myös häneen penikkataudin nimissä. Meiltä jää siis huominen isku Tampereelle väliin, mutta tsemppiä kaikille muille!

Viimeinen kuukausi on mennyt enemmän ja vähemmän puolikuntoisena. Enemmän kuitenkin vähemmän ja luulen, että pikkuhiljaa aletaan olla voiton puolella. Myös työt on vieneet mehuja aikalailla. Luulen, että intensiivinen aloitus uudessa työssä alkaa verottaa nyt, kun hommat alkaa olla jo inasen tutumpia. Pari seuraavaa viikkoa tulee olemaan aika tiukkoja, sillä teen tunteja sisään viikon lomaa varten. Tuo viikon loma onkin kauan odotettu haikkausreissu Kilpisjärven seuduille ja Pohjois-Norjaan. Yritän jossain välissä kirjoitella reissusuunnitelmista lisää.

Etenkin, kun tämä kerrostalon kokoinen kirjoittamiskynnys on murennettu näinkin mielenkiintoisella pläjäyksellä! Mitä teille kuuluu???


4 kommenttia:

 1. Tiiän tuon kirjoittamiskynnyksen! Kun on ollut riittävän pitkään kirjoittamatta, niin tuntuu, että pitäis palata jonkun järkevän tekstin kanssa :D Itse oon monesti purkanu sitä kynnystä laittamalla paljon kuvia ja vähän tekstiä :P Mut kiva on lukea kuulumisia, vaikka vähön harvemminkin! Saa nähä milloin itse taas jaksaa blogin ääreen, kesäkin kun hieman verottaa intoa.. kivaa kesän jatkoa ja tsemppiä töiden kanssa! Mahtilta kuulostaa teidän tulevat reissusuunnitelmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, eipä sitä kesällä niin jaksa sisällä ja koneella istua, onneksi :). Teilläkin näytti olleen aika huippuhieno reissu tässä!

   Poista
 2. Kiitos kysymästä.. Ihan hyvää kuuluu minulle! Olen potenut jalkavaivoja, mutta pääsin kuitenkin osallistumaan Tampere Countryside Marathonin Myllyn lenkille. Itsellenikin nousee joskus postauskynnys, joka kasvaa muuriksi.. Mutta monesti lukijat eivät toivo ihmeellistä.. Ihan pelkkä postaus juoksulenkistä tai lähtemisen vaikeudesta voi piristää toisen päivää kun saa samoistumisen kohteen. Jos taas kirjoittaa arjen pienistä positiivisista jutuista ja onnistumisista, voi saada jonkun toisen innotumaan lähtemään metsään, ulkoilemaan jne. Kiva kun kerroit kuulumisiasi. Tsemppiä treeneihin ja odottelen lisää postauksiasi! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, eipä sitä kummosia tarvitse :). Kiva kuulla, että odottelet ja että vähän oot päässyt juoksentelemaankin!

   Poista

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3