tiistai 26. maaliskuuta 2013

26/03/13

Ihanat neljä vapaapäivää on "viimeistä iltaa" vaille taputeltu. Eilen käytiin tosiaan Jn kanssa höntsäämässä (jo perinteeksi muodostunut, tämäkin) Saarenmaan lenkki. Parikymmentä kilometriä Jyväskylän harva-asutusalueella. Maantietä, puolittain pikitietä ja puolittain soraa. Vielä toki pohja oli aikapitkälti lunta, mutta suliakin pätkiä löytyi. Aikaa meni vähän reilu pari tuntia ja palkkarit lenkin päälle maistui.



Yksi viimeaikaisia hankintoja on tuo OBH-Nordican blenderi. Eilispäivän satsi (jota myös smoothieksi kai kutsutaan) sisälsi maitorahkaa, mysliä, punaisia viinimarjoja, mustikoita, vadelmakeittoa ja lorauksen vettä. Omnom. Tänään on ollut välipäivä urheilusta vaikkakin kävelty on aikalailla. Jälleen kerran hengailtiin tovi satamassa, tälläkertaa seurana oli mun veli sekä sen pari kaveria.



Ulkoilun lisäksi kävin vähän urheilukaupoissa (tälläkertaa ostamatta mitään!) ja HOPS-keskustelussa Tutor-opettajan kanssa. Pikkuhiljaa alkaa nuo opiskelukuviotkin hieman selkiytyä. Rekisteröidyin myös CrossFit Jyväskylän verkkosivuille. Tuo sali tulee siis aukaisemaan ovensa toukokuussa. Resteröimisen jälkeen pääsi näkemään tarkempaa aikataulua ja muutakin infoa, kuten esimerkiksi hinnaston. Melko hintavia, mutta kuitenkin odotusten mukaisia ja realistisia, nuo harjoitusmaksut mun mielestä on:


 
 
Harjoitusmaksut:
EAZY -alkeiskurssi, 12 kertaa 108
ONRAMP -peruskurssi, 12 kertaa 128
HARDRoutine-jatkokurssi, 12 kertaa 148
Level I-IV Graduointi / katselmus 38
Personal Training kk 358
Pienryhmät (2-5 hlöä) kk 288
Kuukausimaksu * 78
Kertamaksu * 18
*Edellyttää ONRAMP- tai EAZY- kurssin käyntiä tai aikaisempaa kokemusta CrossFitistä.
Kanta-asiakkuus * €/kk
24 kk 58
12 kk 68
Toistaiseksi voimassa 78  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

-Kiitos, että kävit.
-Kiitos, että kommentoit.
<3